Türkiye geneli şampiyonaya katılımda en başarılı, Hendek Belediyesi Karate İhtisas Kulübü olacak. Avrupa Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’na Sakarya’dan toplam yedi sporcu katılacak ve bunların beşi Hendek Belediyesi Karate İhtisas Kulübü sporcuları olacak. 


Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Milli Takım Kafilesini Bayraktepe’de ağırladı.



Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Avrupa Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’na katılacak olan Milli Takım Kafilesini, Bayraktepe’de kahvaltıda ağırladı. Programı nedeniyle kahvaltıya katılamayan Başkan İnci’yi temsilen Başkan Yardımcısı Sinan Baylan sporcuları ağırladı.


Düzenlenen programa Kaymakam Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Baylan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, Hendek İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli ve Milli Takım Kafilesi katıldı.


Avrupa Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’na Sakarya’dan yedi karateci katılıp bunların beşi Hendek Belediyesi Karate İhtisas Kulübü sporcuları olacak. Bayanlarda Büşra Tosun, Nurcan Çiçek, Emine Göçlü ve erkeklerde de Kerem Ali Zeren ve Ömer Ateş şampiyonada, Hendek’i, Sakarya’yı ve ülkemizi temsil edecekler.


Kahvaltı sonrası toplu fotoğraf çekilerek, sporculara başarılar dilendi.