İlçemiz Hendekspor uzun süredir sürdürdüğü BAL ligi Spor Toto Bölgesel Amatör Liginde çok ümitli ve zaman zaman başarılı zaman zaman başarısız futbol sergileyerek yolun sonuna dün oynana Çilimli Belediye spor - Hendekspor karşılaşmasıyla geldi.

Düzce Çilimli Belediyesi ile karşı karşıya gelen Hendekspor , Çilimli Belediye spor karşısında 2-0 üstün geldi. Fakat bu sevinçi kursağında kaldı. 

Uzun süredir sürdürdüğü Play-Off’a çıkma hevesi bir anda yok oldu. Aynı grupta oynana ve puan durumu bakımında balık sırtı olan takımların karşılaşmalarında 
Grup lideri Alemdağ Spor’un,  Bursa Zafer Spor’a yenilmesi gerekiyor du  çok beklenen yenilgi yaşanmayınca, Hendekspor  küme düşmedi fakat bir üst lige çıkma şansı olan  Play-Off grup maçlarına katılma şansını kaybetti. 

Hendekspor bu durum sonrasında BAL liginde futbol oynamayı sürdürecek.

Dün Düzce’de oynanan karşılaşmada Hendekli taraftarın bir anlık yalnız bırakmadığı Hendekspor’u Yeni  Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu da maçı izledi, tezahürat yaptı, golleri alkışladığı karşılamanın sonucunda alınan galibiyete sevindi, ardından gelen haberlerle puan farkıyla Play-Off’a  çıkmadığını öğrenince maçın hemen bitiminde  takımın soyunma odasına giderek futbolculara teselli ederek
“Üzülmeyin. Önümüzdeki yıl birlikteyiz” dedi.

Bir gece öncesi Başkan Babaoğlu Hendek Spor yöneticileri ve futbolcuları ile moral yemeğinde bir araya gelmişti. Burada şunları belirten Babaoğlu ”Bursa’dan gelecek olan güzel haberler ve alacağımız galibiyet bizlere 3. Lig kapısını aralayacak ve çok büyük avantaj sağlayacak. Size inanıyoruz çocuklar.” demişti.