2018-2019 Sezonu Başında Hendekspor Olağan Kongresinde seçilen Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz kısa sürede Hendekspor 2018-2019 Yılı Sportif Aktivite Planlarını hazırlamıştır. Planlamalar ve Yapılanma çalışmaları *Hendekspor Kulüp Başkanımız ; Sayın Sadettin Meraklı tarafından Onursal başkanımız Sayın İrfan Püsküllü bey ‘e rapor halinde sunulmuştur. İlk anından beri hedeflenen Planlamalarımız dahilin ‘de Yönetim kurulumuz verilen tüm görev ve sorumlulukları eksiksiz yerine getirmeye devam etmektedir. 

Bildiğiniz üzere ; 2018-2019 yılında Hendekspor Takımımızı Antrenörümüz ; Sayın Mehmet Ali Honca bey ‘e emanet ettik , Teknik heyetimiz saygın bir gayret içinde çalışmalarına devam etmektedirler. Futbol Takımımız ise Oyun sahasında Kaptanımız Hakan Soylu liderliğinde şampiyonluğa inanarak yoluna devam etmektedir. Hendekspor takımımız gösterdiği performans *Yazılı Basın , Sosyal medya ve Spor kamuoyunun kısa zamanda takdirini toplamıştır. Hendekspor Takımımızın öncelikli hedefi İnşallah TFF BAL Ligi 10. Gurup şampiyonluğu ve akabinde 2019-2020 sezonunda TFF 3. Lig ‘te mücadele etmektir. Hendek Futbol şehri olarak bilinen ve Futbolda bir çok başarıya imza atmış Sakarya ‘nın başarılı ilçesidir. Hendek Halkı olarak Hendekspor olan sevginizi ve kulübümüzden beklentilerinizi çok iyi biliyoruz. Başta İrfan PÜSKÜLLÜ Başkanım , Sadettin Meraklı başkanım ve HS Yönetim Kurulu olarak Hendekspor kulübümüzü en iyi yerlere getirebilmek için yoğun mesai harcıyoruz. 

Haydi o zaman Birlik ve beraberliğimizi göstermek için , Ben Hendekliyim diyerek  ‘’Hendek Atatürk stadı - 4 Kasım / Pazar günü / Saat : 14:00 ‘te *Hendekspor - Devrek Belediyespor , BALL Ligi Müsabakasın ‘da Takımımızın yanında olalım. Hendekspor – Hendek Halkının Gurur Kaynağıdır.

Saygılarımızla 
Hendekspor Yönetim Kurulu