Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor ligin başlamasına az bir zaman kala hazırlıklarına devam ederken, bir taraftan da yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

01 Nisan 2021 - 13:58 - Güncelleme: 01 Nisan 2021 - 14:10 Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor ligin başlamasına az bir zaman kala hazırlıklarına devam ederken, bir taraftan da yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Hendekspor ligin başlamasına az bir zaman kala hazırlıklarına devam ederken, bir taraftan da yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Hendekspor'a Üç Yeni Transfer

Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre; "Temsilcimiz Hendekspor, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig takımlarından İçel İdmanyurduspor ile Tff 3. Lige çıkma başarısı gösteren tecrübeli defans oyuncusu Hurşit Velioğlu, Tff 3. Lig ekibi Sultanbeylispor'un yetenekli orta saha oyuncusu Kerim Deler ve son olarak geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden, Adıyaman 1954spor ile şampiyonluk yaşayan genç forvet oyuncusu Ali Burak Atmaca ile anlaşma sağlandığı" ifade edildi.

Hendekspor'a Üç Yeni Transfer

Diğer yandan takımın dün yaptığı antrenmanı Hendekspor'lu yöneticilerle birlikte, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ziyaret ederek, takımın son durumu hakkında teknik ekipten bilgiler aldı.