Milli takımın Hocası’da Hendek’ten, sporcusu da

Hendekliler milli takımı fethetti

Özel, Dünya Şampiyonası’nda

Geçtiğimiz günlerde Büyükler Avrupa üçüncüsü Yunus Özel 14-18 Mayıs tarihleri arası İran’da yapılacak Dünya Şampiyonası’nda milli formayı giyerken, Avrupa Şampiyonu Ensar Karabacak’da 16-19 Mayıs tarihleri arasında İzmir’de yapılacak olan Uluslararası turnuvada ülkemizi temsil edecek. Yıldızlar Dünya Şampiyonası’na 4 sporcu

Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü sporcularından 4 sporcu yıldızlar milli takımına seçildi. 42 kg Bedirhan Tantan, 46 kg Abdülsamet Başar, 76 kg Bedirhan , 85 kg Alparslan Temizce, 18 Mayıs-4 Haziran tarihleri arasında Sarıyer Mersinli Ahmet Tesisleri’nde Dünya Şampiyonası ön hazırlık kampına girecekler. “Daha sık duyacaksınız”

Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü Antrenörü ve kendisi eski bir Dünya Şampiyonu olan Zafer Başar’da milli takım antrenörlüğüne getirildi. Sakarya’nın güreşçi yatağı olduğuna dikkat çeken Başar, “Ata sporumuz olan güreş, Federasyon Başkanımız Hamza Yerlikaya ile birlikte tekrar ayağa kalktı. Güreşçilerimizin başarılarını artık daha sık duyacaksınız” diyerek Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye spora ve sporcuya verdiği destek için teşekkür etti.