Hırvatistan’ın ev sahipliği yaptığı GİVOVA Open Yıldızlar Karate şampiyonasına 8 Ülke Hırvatistan, Bulgaristan, Sırbistan, Slovenya, Bosna, Romanya, Makedonya ve Türkiye’den 750 sporcunun katıldı.

Hendek Belediyesi Karate takımı 8 ülkeden 750 sporcu arasında 7 sporcu ile katıldığı şampiyonada yedide yedi yaparak şampiyonaya damga vurdu.

Hendek Belediyesi Karate takımından İremnur Şahin birinci, Sude Sinay Korkmaz, Beyza Duman, Elif Nur Genç ikinci, Efe Kayacık, Sefa Onur Er ve İlker Eren Özel üçüncü olarak şampiyonaya damga vurdu.

Şampiyona bitiminde Antrenör Nurkan Kayacık sporcuları tek tek kutlayarak yedi sporcu ile geldikleri şampiyonadan tüm sporcuların madalya almasının mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Karate il temsilcisi Aykut Duman ve kafile başkanı Faruk Özel’de yedide yedi yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek tüm sporcuları tebrik ettiler.




Şampiyona bitimi Hendek Belediyesi Karate takımı yıldız sporcuları Hırvatistan’da ellerinde Türk Bayrakları ile gezerek aldıkları madalyaların sevincini yaşadılar.

BAŞKAN PÜSKÜLLÜ TEBRİK ETTİ

Turnuvada yarışan Hendek Belediyesi karate takımına Başkan İrfan Püsküllü tebriklerini iletirken turnuvada görev alan Hendek Belediyesi Karate antrenörlerinden Nurkan Kayacık’a da emek ve çabalarından dolayı teşekkür etti. Aynı zaman da Başkan Püsküllü turnuva ile ilgili olarak ;”Sporcular için bu tür turnuvaların çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu anlamda derece alan tüm sporcularımızı tekrardan tebrik ediyoruz. “Dedi.