15 Şehitleri anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başlayan müsabakalarda güreşçiler, madalya almak için minderde birbirleri ile kıyasıya bir mücadele içerisine girdiler. Toplam 65 sporcunun katıldığı müsabakalarda Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü takım halinde birinci oldu.
Şampiyonlar geçidi

 Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü’nden 29-32 Kg  Özkan Coşkun, 38 Kilo da Recep Ölçer, 47 Kg Ekrem Erdem, 59 kilo da Eray Pilavcı, 66 kiloda Oğuzhan Yılmaz, 73 kg. Erhan Kuş, 85 Kilo da Emre Öztürk birinci olurken, 47 kiloda  Osman İlaslan, 66 kiloda Yusuf Şahin ikinci oldu. 53 kiloda Ömer Faruk Çağlayan, 59 kilo da Ali Haydar Özbakır ise üçüncü oldu

Şampiyonların ayak sesleri

Takım halinde birinci olan Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü, Kulüp Başkanı Harun Kaynak, antrenörler Ali Rıza Albayrak, Rıza Yetim ile birlikte Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret ettiler. Başkan İrfan Püsküllü, sporcuları tebrik ederek, “Kulübümüzden Avrupa ve Dünya Şampiyonları çıktı. İnanıyorum ki bugün aldığınız başarı gelecekteki büyük başarılarınızın ayak sesleri. İnşallah bayrağımızı uluslararası şampiyonalarda dalgalandırıp istiklal marşımızı okutacaksınız. Hepinizle gurur duyuyorum.”dedi.

Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Harun Kaynak, desteklerinden dolayı Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan ve Halk Eğitim Müdürü Necati Tan’a teşekkür etti.