Sakarya Hendekli Başpehlivan Ahmet Kavakçı, Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli ile yaptığı istişareler sonucunda Kaynarca Yağlı Güreşlerinin 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü yapılacağını, kendisinin sosyal medya hesabı üzerinden tüm güreş severlere duyurdu.

Sakarya Kaynarca Yağlı Güreşleri 28 Mayıs'ta!

Hendekli Başpehlivan Kavakçı Yılın İlk Güreş Müjdesini verdi.

Sakarya Kaynarca Yağlı Pehlivan Güreşleri, Kaynarca Belediye Başkanı Sayın Murat Kefli himayelerinde ve Başpehlivan Ahmet Kavakçı organizetörlüğünde bu yıl 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü Sakarya'nın Kaynarca İlçesinde düzenlenecektir.

Konu ile ilgili olarak, Başpehlivan Ahmet Kavakçı kendisinin sosyal medya üzerinden şu açıklamalarda bulundu:

Kaynarca Yağlı Güreşlerinin organizetörlüğünü yapacak olan Başpehlivan Ahmet Kavakçı, Kaynarca Belediye Başkanı Sayın Murat Kefli ile yaptığı istişareler neticesinde Kaynarca Yağlı Pehlivan Güreşlerinin bu yıl 28 Mayıs 2022 tarihinde yapılacağını söyledi.

Hendekli Başpehlivan Kavakçı Yılın İlk Güreş Müjdesini verdi.

Ahmet Kavakçı: Kaynarca Yağlı Güreşlerimiz hayırlı olsun

Kavakçı, Sakarya Kaynarca'da yapılacak olan bu önemli güreş organizasyonuna tüm güreş severleri davet ettiğini ifade ederek, "Ata sporumuz güreşe vermiş oldukları desteklerden dolayı, Sayın Kaynarca Belediye Başkanım Murat Kefli'ye şahsım ve güreş camiamız adına teşekkür ederim. Güreşimiz Sakarya'mıza, Kaynarca'mıza hayırlı olsun." dedi.