Çarşamba gecesi başlayıp Perşembe gününün ilk saatlerinde sona eren karşılaşmada iki Hendek takımı kozlarını paylaştı. Erenler Atatürk Stadında sahnelenen müthiş maç tam 120 dakika sürdü.

Bitime 5 dakika kala

2nci Amatör Ligde sezonun 6ncı direk şampiyonunun belirleneceği baraj maçı önceki gece oynandı. Çarşamba günü saat 22.30’da başlayıp, Perşembe günü saat 01.00’de sona eren maçta sahaya çıkan Hendek Yeşiller Gençlik ile Hendek Yeni Mahalle terledi. Puanları ve ikili averajları eşit olması nedeniyle yaptıkları bu maçta izleyenleri mest eden iki takım da alkış aldı. Normal süresi 2-2 biten karşılaşma uzatmalara gitti. Uzatmaların ilk yarısı da berabere biterken, bitime 5 dakika kala gol geldi ve Hendek Yeni Mahalle, 115’inci dakikada attığı gol ile şampiyon oldu.

Ödüller teslim edildi
2nci Amatör Ligin Pamukova-Geyve Grubunda Şampiyon olup 1nci Amatör Lige yükselen Hendek Yeni Mahallespor’un ödüllerini, SASKF Başkanı Yaşar Zımba, Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, SASKF yöneticileri Fatih Kanbur, Hasan Zandolu ve Ahmet Silahçı ile Erenler Atatürk Stadı sorumlusu Özcan Çelikten verdi.

Yeni Mahalle: 3
Yeşiller Gnç.: 2

Hakemler: Bahadır İleri, Erdi Öz , Hakancan Yılmaz