Nisan ayında başlatılması planlanan 2nci amatör ligde mücadele edecek olan Hendek Yeni Mahalle Futbol takımı hazırlıklarına önceki akşam start verdi. Kulüp Başkanlığını Vural Tutkun, As Başkanlığını Vural Kaya, genel kaptanlığını Erkan İskefiyeli’nin yaptığı Yeni Mahalle ligde antrenör Osman Yazıcı ve yardımcısı Orhan Kumlu idaresinde mücadele edecek. Önceki akşam Hendek Sentetik Sahada yapılan ilk idmanda boy gösteren yeni transferler bu sezon ki hedefin şampiyonluk olduğunun sinyalini verdi.


‘Önce centilmenlik gelir’
3 sezon önce kurulan Hendek Yeni Mahalle Futbol takımı yıllardır kapısından döndüğü 1inci amatör lige bu sezon çıkmakta kararlı. Kulüp Başkanı Vural Tutkun: “Bizim için önce centilmenlik gelir. Ondan sonraki hedefimiz kulübümüz 1inci amatör lige çıkarmak. Bunu başaracak kalitede bir kadromuz ve güçlü bir yönetimimiz var” dedi. İlk idmanda hazır bulunan Yeni Mahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli’de önemli bir konuya değindi. İskefiyeli: “Kulübümüzün tek eksiği saha. Bunun için seçimlerin ardından yeni belediye başkanımız ile gerekli görüşmeleri yapıp saha tahsisi isteyeceğiz” ifadelerini kullandı.


Transferler dikkat çekici

Bu sezon oldukça güçlü bir kadro ile 2nci amatör ligde mücadele edecek olan Hendek Yeni Mahalle Futbol Takımı’nın yeni transferleri dikkat çekici. İşte o transferler; Soner Saklı ve Muhammed Yazıcı(Söğütlüspor), Ünal Balıkçı (Hendek Dereköyspor), Talha Saraç (Akova Barışspor), Onur Birinci, Sefa Çakıroğlu ve Emrah Yazıcı (Rasimpasaspor), Enes Kondi (Hendek Gençlikspor), Rıdvan Hafif (Akyazı Karadenizspor), Bünyamin Halit Küskü (Pazarköy Eğitimspor). Yenigün gazetesi olarak Hendek temsilcisine başarılar diliyoruz.