Batı Karadeniz Lig Koordinatörümüz Mehmet AYDIN'ın öncülüğünde yapılan çalışmalar doğrultusunda, bölge takımlarımızla tanıtım ve bilgilendirme toplantıları düzenlendi. Pandemi nedeni ile Zoom programı üzerinden gerçekleşen bu toplantılarda; ligimizin kalitesine, prensiplerine, yönetim kuruluna ve samimiyetine güvenen takımlarımız, Elit Master Lig ailesine katılmaya karar verdi.

Ligimize dahil oldukları katılım sözleşmelerini imzalamak için Mart ayının ilk haftasında, Yönetim Kurulu Başkanımız Erkan SOYYİĞİT, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Batı Karadeniz Lig Koordinatörümüz Mehmet AYDIN, Marmara Anadolu Yakası Lig Koordinatörümüz Ufuk GERSMAN, Disiplin Kurulu Başkan Yardımcımız Hakan BİLEN ve Muharrem SAĞLAM Karabük, Devrek, Karadeniz Ereğli, Alaplı, Akçakoca ve Hendek bölgelerini ziyaret etti.

Hendek Veteranlar Futbol liginde imzalar atıldı..Hendek de düzenlenen İmza Töreni ile Hendek Belediye Başkanı Turgut BABAOĞLU’nun desteği ile ligimizde yer alacak Hendek Veteranlar takımının başkanı Sadettin MERAKLI imza töreninde yer alamazken, katılım sözleşmesini takım hocası Osman YAZICI imzaladı.

Takımın yardımcı hocaları ve yöneticileri Orhan KUMRU ve Vedat YAVUZ’da imza töreninde yer aldılar.