Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Yaşar Zımba, Karate Federasyonu Başkan Vekili Meydan Kobaş, GHSİM Spor Şube Müdürü Murat Acar, Hendek İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı ve çok sayıda sporcu velisi müsabakaları yakından takip etti.

Dünya ve Karate Hakemi Uğur Kobaş’ın sunumunun ardından , Öğretmenler Günü nedeniyle SASKF Başkanı Yaşar Zımba , Karate camiası adına daha önce öğretmenlik yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’e ve Sakarya Karatesinin mimarı Karate Federasyonu Başkan Vekili Meydan Kobaş'a çiçek takdim etti. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel yaptığı konuşmada; “Çocuklarımızı emanet ettiğimiz, ülkemizin geleceğine yön veren değerli öğretmenlerimiz adına düzenlenen bu önemli organizasyonda hep birarada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlimizde önemli gün ve haftalarda düzenlediği organizasyonlarla ön planda olan karate camiasına teşekkür ediyorum. Gerek lisanslı sporcu sayısı , gerekse uluslararası müsabakalarda alınan dereceler ile Sakarya Karatesi , bizleri gururlandırıyor. “ dedi.

Çelikel ; “Bu yıl içerisinde düzenlenen Uluslararası müsabakalarda milli sporcularımızdan Rümeysa Akyüzlü İşitme Engelliler Olimpiyat 3.'sü , Fatih Şen, Dünya 3.'sü , Duygu Yemenici ve Enes Erkan Avrupa 2.'si , Hafsa Şeyda Burucu ise Avrupa 3.'sü olarak ilimize madalyalar kazandırdı. Tatamiye çıkan değerli evlatlarımız size nacizane tavsiyem, yılmadan , usanmadan , inançla ve hırsla  centilmenlik ve fair play ruhunu kaybetmeden, mücadele etmenizdir. Bu inanç ve ruhla zafer daima sizin olacaktır.Bu anlamlı organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor,  tüm sporcularımıza tatamide başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Müsabakaların ardından başarılı olan sporcular ödüllerine kavuştu.