11 sporcu 22 madalya
Şampiyonaya 11 sporcu ile katılan Hendek Şehit Mahmutbey Ortaokulu 1 altın, 14 gümüş, 7 bronz madalya kazanarak Yıldız Kızlar kategorisinde il genelinde 2. Olmuştur. Şehit Mahmutbey Ortaokulu 2001 doğumlu Reyhan Betül Küçük, 200 metre kurbağalama stilinde il birincisi olarak Türkiye Şampiyonası ön elemelerine gitmeye hak kazandı.

10 sporcu 10 madalya
Şampiyonaya 10 sporcu ile katılan Noksel İlkokulu 10 bronz madalya kazanarak şampiyonada adından sıkça söz ettiren okullardan oldu. Hendek Ziya Gökalp İlkokulu ise şampiyonaya bir sporcu ile katılarak bir bronz madalya kazandı. Hocaları Aslı Ulaş ve Gökhan Zengin ile şampiyonaya hazırlanan genç yüzücüler daha büyük başarılara imza atacaklarını söyledi.

Püsküllü’ye teşekkür ettiler
Antrenörleri Aslı Ulaş ve Gökhan Zengin ile birlikte Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret eden genç yüzücüler desteklerinden dolayı Başkan Püsküllü’ye teşekkür ederek şampiyonluk sözü verdiler. Yüzücüler şampiyonluk kupalarını Başkan İrfan Püsküllü’ye hediye ettiler. “Sizlerle gurur duyuyorum” Başarılı yüzücüleri kutlayan Başkan İrfan Püsküllü, “Gelecek nesillerimizin çalışkan ve parlak bir nesil olması için onları spora bağlamalıyız. Bu gençlerimiz daha çok küçük yaşta çalışarak, emek harcayarak başarının ne demek olduğunu öğreniyorlar.

Sizlerle gurur duyuyorum.
Ancak daha çok çalışarak bir sonraki şampiyonada daha iyi dereceler bekliyorum. Biz size her türlü imkanı sağlıyoruz, yüzme havuzu olan tek ilçe biziz. Bunun kıymetini bilin.” dedi.