DÜN AKŞAM TÜM TÜRKİYE SAKARYA WEB TV'DE SADECE GÜREŞ'E KİLİTLENDİ

Türkiye'nin sayılı güreş programları arasında yer alan Sadece Güreş programı, dün akşam saat: 21.00'da Sakarya'nın Web Televizyonu Sakarya Web Tv'de canlı olarak yayınlanarak, tüm Türkiye'yi ekran başına kilitledi.

Hendek Merkezinde yayın hayatına başlayan bir Sakarya'dan Haber Medya Grubu bünyesinde yer alan Sakarya Web Tv'de dün akşam Sadece Güreş konuşuldu.

Sunuculuğunu ve Yapımcılığını Gazeteci Cemil Tekin'in yaptığı, Yorumculuğunu Güreş Yazarı Yalçın Kaynak'ın üstlendiği ve Yönetmenliğini Gazeteci Ahmet Köse'nin yaptığı program tüm Türkiye'de büyük bir beğeni ile izlendi.

Hendek Merkezinde Sadece Güreş konuşuldu.

Sadece Güreş programında dün akşam, geride kalan TGF seçimleri, Akyazı'da düzenlenen iller arası güreş turnuvası, yeni kurulan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yağlı Güreş Kulübündeki pehlivanlarımızın son durumu, Covid-19'a yakalanan camiamızın önde gelen isimlerinin son sağlık durumları ve geçen hafta Balıkesir'de düzenlenen yağlı güreş birliği toplantısından haberler masaya yatırılıp konuşuldu.

Canlı telefon bağlantılarının olduğu programa Hendekli usta pehlivanlardan Gazanfer Kahveci ve Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Başkanı Adem Altun katıldı. Ayrıca güreşseverler de programa göndermiş oldukları mesajlarla katılım sağladılar.

Sadece Güreş programı her Çarşamba akşamları saat: 21.00'da Sakarya'nın Televizyonu, Sakarya'dan Haber Sakarya Web Tv'de.