Turnuvada Gençler Liginde; Centilmen Takım Hayat Su Futbol Takımı oldu. 12 gol atarak gol kralı olan oyuncu Arena Halı Saha takımında oynayan Yılmaz ARSLAN oldu.

Turnuvada üçüncü olan takım Sarılar Futbol Takımı, ikinci olan takım Çınaraltı Alabalık takımı ve Gençler Liginde turnuvanın şampiyonu Arena Halı Saha Futbol takımı oldu.

Turnuvada başarılı olan takım ve oyunculara; Hendek Kaymakam V. Yakup GÜNEY, Hendek Belediye Başkanı Turgut BABAOĞLU, Hendek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman AKICI, Hendek Orman İşletme Müdürü Mustafa ARPACI, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar BAYKAL, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Fikret KESİM, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Burhan NAMLI, kupa ve madalya takdim etti.

Turnuvanın sonunda; Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü, Hendek Belediye Başkanlığı, Hendek Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Hendek Orman İşletme Müdürlüğü ve Sakarya İl Hakem Kurulu Başkanlığı’ na Futbol Turnuvasına verdiği destek ve katkılarından dolayı Hendek Kaymakam V. Yakup GÜNEY tarafından plaket takdim edildi.