Hendek Belediyesi Karate takımı Sivas’ta gerçekleşecek olan Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonasına katılıyor.

Hendek Karate Takımı Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonasına katılıyor.

24 NİSAN’DA BİTİYOR

Sivas 4 Eylül Taha Akgül Spor Salonunda yapılacak olan şampiyonaya Hendek Belediyesi Karate takımı 40 sporcusu ile madalya avına çıkacak. Karate Takımı antrenörü Nurkan Kayacık “Minik sporcuları nın şimdiye kadar gösterdiği performans bizleri mutlu etti. Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonasından da sporcularının başarılı performans göstererek madalyalar ile döneceğine inanıyorum. Her turnuvada olduğu gibi ilçemizi ve ilimizi başarı ile temsil edeceğiz” dedi.

Hendek Karate Takımı Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonasına katılıyor.

HER ZAMAN YANINDAYIZ

Her turnuvadan başarıyla dönen sporcularımızın Sivas’ta gerçekleşecek olan şampiyonadan da başarılarla döneceğine inandıklarını söyleyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “ Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonası’na katılan sporcularımızı ve onların antrenörleri ile kıymetli ailelerini şimdiden kutluyor, başarılar diliyorum. Sivas’ta sporcularımızın bütün madalyalara ambargo koyacağı dan hiçbir şüphem yok. Sizlere güveniyoruz” dedi.