HENDEK BELEDİYESİ KARATE TAKIMI KOCAELİ’Yİ SALLADI

Lig müsabakalarının 2. si sayılan turnuvaya katılım yüksekti. Turnuvaya 33 sporcu ile katılan Hendek Belediyesi Karate Takımı 6 birincilik 4 ikincilik 6 üçüncülük alarak toplamda 16 derece elde etti.


Turnuvada, Berke Salih Yetimoğlu, Mehmet Efe Kayacık, Sude Sinay Korkmaz, İlke Yetimoğlu, Batuhan Şahin birinci, Batuhan Halil Ertaş, Kerem Çakıroğlu, İrfan Recep Gökova, İrem nur Şahin ikinci ve  Yusuf Zeren, Sude Nemli, Abdullah Yıldız, İnci Varoğlu, Efe Bayraktar, Arda Dandan da üçüncü oldu.


Hendek Belediyesi Karate Takımı Antrenörleri Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol yeni bir lig dönemine girdiklerini belirterek “  Çalışmalarımıza ara vermeden devam ettik. Emeklerimizin karşılığını gördük. Turnuvada derece alan ve alamayan tüm sporcularımızı emek ve çabalarından dolayı tebrik ederiz ‘ Dedi.



Başkan Püsküllü tebrik etti

Hendek Belediye Başkanı irfan Püsküllü, turnuvaya katılan ve güzel başarılar elde eden Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcularını tebrik ederek “  Sporcular üzerinde emeği olan ve bu başarıları elde etmesini sağlayan Kulüp Antrenörleri Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol’ u tebrik ediyorum. Sporcularımıza ve antrenörlerine güveniyoruz. Çalışmalarını ve başarılarını yakından takip ediyoruz. İnşallah sporcularımız daha büyük başarılara imza atacaktır. ’ Dedi.