Antalya / Kemer'de yapılan Yıldızlar  Güreş Milli Takım Seçmeli  Türkiye Şampiyonası'nda Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü güreş takımı kürsüde olma istikrarını devam ettirerek 60 kg Enes ÜLKÜ şampiyon, Ramazan Can AKTAŞ ikinci oldu. Böylece kulübümüzden yetişen U23, gençler , yıldızlar ve U15 kategorilerinde toplam 17 derece alarak şampiyonanın en başarılı kulüplerinden biri oldu.

Hendek HGM Güreş Takımı Türkiye Şampiyonasında Başarıyla döndü

Kulüp başkanı Feyzullah KÖSTERELİ gelen bu  başarının uzun soluklu doğru , planlı, programlı ve belli bir sistematik içinde yoğun özverili bir çalışmanın sonucu olduğunu söyledi.

Hendek HGM Güreş Takımı Türkiye Şampiyonasında Başarıyla döndü

Başkan  KÖSTERELİ  ayrıca yaklaşan avrupa ,dünya şampiyonalarında ve en önemlisi olimpiyatlarda derece alan sporcular yetiştirmek en büyük hedefimiz ve emelimizdir. Başarı doğru zamanda , doğru yerde, doğru eğitimcilerin ellerinde ve tecrübeli yöneticiler sayesinde gerçekleşir dedi. Kulüp Başkanı KÖSTERELİ   başarıya giden bu yolda üstün gayret ve çalışmalarından dolayı kulüp antrenörlerimiz sayın  Safer SARI, Zafer BAŞAR , Suat AYDIN, Rüstem MAMBETOV, Ebu Bekir YILMAZ hocalarımı ve başarılı sporcularımızı gönülden tebrik ediyorum  dedi.

Hendek HGM Güreş Takımı Türkiye Şampiyonasında Başarıyla döndü

Ayrıca kulübümüze desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet  Muharrem KASAPOĞLU 'na ,Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın  Ekrem YÜCE' ye İl Gençlik ve Spor Müdürümüz Sayın Arif ÖZSOY'a , Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin BOZGEYİK 'e , Güreş Federasyon Başkanımız Sayın Musa AYDIN'a Hendek İlçe Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim ACIR'a ,  Belediye Başkanımız Sayın Turgut BABAOĞLU' na, Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Süleyman AKICI'ya,  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sabri DOĞAN 'a, Halk Eğitim Müdürümüz Sayın Osman YILKIN 'a , ASKF Başkanımız Sayın Yaşar ZIMBA 'ya İlçemizde faaliyet gösteren Şen Piliç , Gedik Holding , Aydın Kuruyemiş, Oğuz Gıda, Çamsan fabrikaları sahipleri ve yöneticileri ile kulübümüzün kurucusu ve onursal başkanı mimarı bugünlere gelmesinin en önemli faktörü Sayın Ali İNCİ vekilimize kulübümüz ve yönetimimiz adına bugüne kadar vermiş oldukları kıymetli ve önemli destekleri için en kalbi duygularımla  teşekkürlerimi sunuyor, başarının ilçemize ve güzel SAKARYA' mıza hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Hendek HGM Güreş Takımı Türkiye Şampiyonasında Başarıyla döndü