Hendek Gençlikspor Hendekliler’e seslendi

Hendek Gençlikspor Kulübü yönetimi, bir basın açıklamasıyla tüm Hendeklilerden amatör futbola ve Hendekspor’a destek vermelerini istedi.

Açıklamada gençlerin kötü ortam ve alışkanlıklardan ancak sporla alıkonabileceğinden söz edilip Hendek Gençlik Spor’un tüm Hendek’i temsil ettiğine dikkat çekildi.

Hendek Gençlikspor Kulübü Yönetim Kurulu adına kulübün basın sözcüsü Selman Özkılınç imzasıyla yapılan basın açıklaması kısaca şöyle;

“İçinde bulunduğumuz kötü ve çirkin ortamlardan Hendekli gençlerimizi spora ve futbola yöneltmek istiyoruz. Amatör futbol ruhunun tükendiği günümüzde en büyük ideallerimizden biri de saygı ve sevgi çerçevesinde, unutulmaya yüz tutmuş amatör ruhu Hendekli gençlerimize tekrar aşılayarak başarıya ilçemizin gençleriyle ulaşmaktır. Bu hedef doğrultusunda tek ses, tek yürek olarak ve yıkıcı değil, yapıcı olarak yek vücut halinde istenilen ve özlenen tabloya ulaşılacağının bilincinde Hendek’te yaşayan ve sporu seven büyüyüğümüz, küçüğümüz olmak üzere her yaştan hemşehrimizi yanımızda görmekten şeref ve onur duyarız.

Unutulmamalıdır ki bu takım ilçemizin ismini taşıyan ve ilçemizi Sakarya ilinde temsil eden bir futbol takımıdır. Hendek Gençlikspor Kulübü Yönetim Kurulu olarak Hendekli büyük ve küçüklerimizin yanımızda olup elini taşın altına sokarak hep beraber özlenen ve istenilen başarıya ilçemizi taşıyacağına inanıp herkese en içten saygı ve sevgilerimizi sunarız.