GELECEĞİN SPORCULARI TERFİ ETTİ

Hendek Belediyesi Karate Kulübünde yapılan kuşak terfi sınavında 25 sporcu sarı, 30 sporcu turuncu ve 20 sporcu ise kahverengi kuşağa terfi etti.

Hendek de Karate kuşak terfi töreni yapıldı

BÜYÜK HEYECAN

Katıldığı her turnuvada madalyalara ambargo koyan Hendek Belediyesi Karate Kulübü, geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda karate kulübünde eğitim alan minik sporcular için kuşak terfi sınavı yapıldı. Enes Topaloğlu hakemliğinde gerçekleşen kuşak terfi sınavı güzel görüntülere sahne oldu. Aileler karate kulüp salonunda yapılan sınavları büyük bir heyecanla takip etti. Minik sporcular kuşak sınavında başarılı olabilmek için kıyasıya mücadele etti.

Hendek de Karate kuşak terfi töreni yapıldı

BABAOĞLU KUTLADI

Gerçekleşen sınavlar sonrasında 25 sporcu sarı, 30 sporcu turuncu ve 20 sporcu ise kahverengi kuşağa terfi etti. Karate Kulübü Teknik Direktörü Nurkan Kayacık başta olmak üzere antrenörler Ümit Atış ve Volkan Karagöz aileleri tebrik ederken, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’da sosyal medya hesabından kutlama mesajı yayınladı. Başkan Babaoğlu, “Sporcularımızı, ailelerini ve şampiyonları yetiştiren kıymetli antrenörlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Hendek de Karate kuşak terfi töreni yapıldı

Hendek de Karate kuşak terfi töreni yapıldı