Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Hendek Gençlik Merkezi ‘Merkezim Her Yerde’’ etkinliği kapsamında geçtiğimiz hafta sonu Turnalık Yaylasına yürüdüler ve Yayla alanında çeşitli oyunlar oynadılar. 

Hendek Gençlik Merkezince 70 kişilik bir öğrenci grubu ile Akyazı ile Hendek İlçesi sınırları arasında yer alan Turnalık Yaylasında doğa yürüyüşü yapıldı.

Gençler Yine Hendek Yaylalarında keyif yaptılar…

Doğa Yürüyüşünün ardından gençlerle, halat çekme, geleneksel okçuluk, matraks, çuval yarışı ve birbirinden eğlenceli sokak oyunları oynadılar.

Gençler Yine Hendek Yaylalarında keyif yaptılar…

Oyunların ardından Turnalık Yaylasında bulunan Türk Bayrağı öğrenciler tarafından saygı duruşu ve istiklal marşı söylenerek yenisi ile değiştirildi. Faaliyetler sonrasında mangal yapılarak öğrencilere ikram edildi. Faaliyet sonunda Azerbaycan’a destek için Türk Bayrağı ve Azerbaycan Bayrağı açıldı. Hendek Gençlik Merkezi Müdürü Orhan Karagözlü: “Gençlerimize yönelik etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Gönüllü liderlerimiz ve İlçemizdeki öğrencilerimiz etkinliklerimize ilgi gösteriyor. Bizlerde Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün destekleriyle, gençlerimize daha iyi hizmetler vermek için mücadele ediyoruz.” dedi. 

Gençler Yine Hendek Yaylalarında keyif yaptılar…