İlk Tenis turnuvasını 29 Ekim Cumhuriyet bayramı çocuk turnuvasıolarak düzenleyen kulup, ikinci turnuvasını Şehit Emniyet Müdürü  Ali Gaffar Okkan turnuvası adıyla gerçekleştirerek, kalplerde yaşatılan Okkan müdür bir kez daha hatırlandı. 


Birkaç hafta önce başlayan tenis karşılaşmalarının son bulması ile birlikte, dereceye giren sporcular,  akşam saatlerinde düzenlenen kupa töreniyle sporculara kupaları takdim edildi.


Hendek ilçe spor müdürü Süleyman Akıcı; ”Bu tesisi Hendek’imize kazandıran Önder Kardeşimizi Tebrik Ediyoruz, İnşallah bu bir başlangıç , şimdi görüyoruz ki kurulan tesisin gerçekten tenis sporunun tüm gereksinimlerini karşılamakta, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.


Törende bir konuşma yapan Sakarya İl Tenis Temsilcisi Erhan Baylan şunlara belirtti ; “Saygıdeğer Protokol , sevgili misafirler, sevgili gençler geleceğimizin lider sporcuları, ben yasin hocamısı yıllardır tanıyorum. Ben il temsilciliği olarak takdir ediyorum, başarılar diliyorum, il temsilciliği olarak biz elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.”


Turnuvaya Katılan ve 3. olan sporculardan Tuğçe Konyalı , Soydan Şimşek’e ödüllerini Hendek Kargalı Hanbaba Mahalle Büyüğü Şinasi Kalmuk takdim ederken A Kategorisi 3.sü  Mehmet Demirel’e kupasını Hendek Belediye Meclis Üyesi sayın Hüdaverdi Bahadır takdim etti. 


Turnuvaya da çeşitli kategorilerde 2. olan sporculardan Özlem Durmaz Köse , Serdar Yaman, Kemal Kahvecioğlu nun kupalarını Sakarya İl Tenis temsilcisi sayın Erhan Baylan takdim ederek, başarılar diledi. 


Bayanlar kategorisi birincisi Ece Demirel ve Erkekler B Kategorisi birincisi Erdinay Kasapoğlu , A Kategorisi birincisi Bahri Yılmaz’ın kupalarını Hendek İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı takdim etti ve başarılar diledi. 


Sonrasında Programa Katılan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu’ turnuvaya katılan sporculara, başarılar diledi. 


Turnuva törenine Büyük Birlik Partisi Belediye Meclis Üye’ adayları katılırken, Yoğun programı nedeniyle Aday Turgut Babaoğlu katılamadı, 


Turnuvaların süreceğini belirten kulüp yetkilileri, yaz ve kış aylarında faaliyetlerini sürdürecek lerini dile getirdiler.