Durmaz ve Nemli yine gururlandırdı

Kocaeli’de yapılan Büyükler Türkiye Karate Şampiyonasında Hendek Belediyesi Karate Kulübü Sporcularından İrem Durmaz Türkiye 2’ncisi, Sude Nemli ise Türkiye 3’ncüsü oldu.

TÜRKİYE DERECESİ ALDILAR

Kocaeli Yahya Kaptan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonunda 40 ilden 520 sporcu katılımıyla yapılan Büyükler Türkiye Karate Şampiyonası sona erdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen turnuvaya Hendek Belediyesi Karate Kulübü Sporcuları da katıldı. Kıran kırana geçen turnuva sonunda İrem Durmaz 61 kilogramda Türkiye 2’ncisi olurken, Sude Nemli’de 68 kilogramda Türkiye 3’ncüsü oldu.

Büyükler Türkiye Karate Şampiyonasın dan Hendek’e 2 madalya

BAŞKAN BABAOĞLU TEBRİK ETTİ

Madalya alan sporcularımız büyük sevince neden olurken Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, sporcuları kutladı. Babaoğlu, “ Antrenörümüz Nurkan Kayacık ve tüm teknik ekibimizi, kıymetli sporcularımızı ve ailelerini tek tek tebrik ediyorum. Sporcularımızın göstermiş oldukları performanslarından dolayı kutlar, başarılarının devamını diliyorum. Her katıldığı turnuvaya damga vuran, madalya kazanan bir Hendek var. Bu başarı hepimizin” ifadelerini kullandı.