Zafer haftası kutlamaları çerçevesinde düzenlenen turnuva izleyenlere keyif verdi

Heyecanlı maçlar

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de coşkuyla kutlandı. Bu kutlamalar çerçevesinde birçok sportif etkinlik düzenlenirken, Tenis Akademisi de anlamlı bir turnuvaya ev sahipliği yaptı.  Tenis İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 10 yaş erkekler Zafer Kupası Tenis İl Birinciliği, iki gün boyunca heyecanlı maçlara sahne oldu.

Ödüller verildi
Sakarya Tenis Akademisi (STA) kortlarında gerçekleşen Zafer Haftası Tenis İl Birinciliğine 9 sporcu katıldı. Birbirinden çekişmeli maçlar sonunda Ahmet Egemen İlhan şampiyon olurken, Musa Gündüz ise ikincilik elde etti. Tenis İl Temsilcisi Erhan Baylan, turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik etti. Müsabakalar sonunda düzenlenen törende şampiyon Ahmet Egemen’in ödülünü, annesi olan Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Şube Müdürü Aslıhan İlhan takdim etti. İkinci Musa’nın ödülünü ise STA Futbol Takımı Antrenörü Tamer Yüksel verdi. 

Ailesinin gururu
Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Şube müdürü Aslıhan İlhan ve Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan’ın oğulları olan Ahmet Egemen İlhan teniste fırtına estirmeye devam ediyor. Ahmet Egemen İlhan bu kez Zafer Kupasında şampiyon oldu.