Pehlivanlar Diyarı olarak bilinen Kocaeli Karamürsel'in pehlivan Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Türkiye'deki Belediye Başkanlarına çağrıda bulunarak, hodri meydan dedi.

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesinin Belediye Başkanı olan İsmail Yıldırım, Türkiye'nin en büyük yağlı güreş portalı olan Akdenizin Başpehlivanları Facebook Sayfasına açıklamalarda bulundu.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Açıklamasında; "Daha önce yaptığım çağrıyı yineliyor, Türkiye'nin dört bir köşesinde ben varım diyen Belediye Başkanı arkadaşlarımı er meydanına davet ediyorum." dedi.

Daha önceden de meydan okuma çağrısında bulunan başkan Yıldırım'a hiçbir Belediye Başkanından cevap gelmemişti. Pekii ya bu kez beklenilen cevap gelecek mi?

Geçtiğimiz günlerde Hendek Selman Dede Er Meydanında yapılan yağlı güreş antrenman programında, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırm'ın yapmış olduğu ilk çağrıyı Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'na ilettik. Başkan Babaoğlu'da, "Hendek Belediyesi Başpehlivanlarından Ahmet Kavakçı'ya dönerek, Ahmet Başkan, o halde hemen bir kispet siparişi veriyoruz ve ardından antrenmanlara başlıyoruz. Beni sen çalıştıracaksın" demişti.

Aradan 2-3 hafta geçti geçmedi derken sanki bu hazırlığı Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım duymuş olacak ki, Başkan Yıldırım'dan tüm Belediye Başkanlarına ikinci kez meydan okuma çağrısı geldi.

Kispetimi astım rakiplerimi bekliyorum diyen ve Efsane Başpehlivan Ahmet Taşçı ile birlikte hazırlıklarına aralıksız olarak devam eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a, bakalım kispet siparişi verip hazırlıklara başlıyoruz diyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'ndan cevap gelecek mi? Bunu ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz.