Uluslararası Mehmet Akif Pirim Güreş Turnuvası’nda Hendek Güreş İhtisas Kulübü’nden 5 güreşçi dereceyle döndü.

Rizeli Olimpiyat Şampiyonu Mehmet Akif Prim adına 4.’sü düzenlenen Uluslararası Mehmet Akif Pirim 14-15 Yaş Greko-Romen Güreş Turnuvası, 8-9 Kasım 2014 tarihlerinde Güneysu Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Yurtiçi ve Yurt dışından yaklaşık 160 sporcunun katıldığı  Greko-Romen Güreş Turnuvası’na Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü’nden Bedirhan Tantan (47 kg), Muhammet Şensoy (46 kg), Abdulsamed Başar (53 kg), Furkan Korkmaz (73 kg), Serhat Kırık (53 kg) ve Bedirhan Tan (85 kg) katıldı.

Turnuvada Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü Sporcularından Bedirhan Tan birinci, Serhat Kırık ikinci, Furkan Korkmaz Üçüncü, Bedirhan Tantan üçüncü olurken, Abdulsamet Başer de beşinci olarak derece aldı.

Şampiyonlar yetişmeye, madalyalar gelmeye devam edecek

Hendek’te güreş sporunda birçok başarılar elde edildiğini belirten, Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü Antrenörü Zafer Başar, “ Sporcularımız madalya ile döndüler. Hendek, yine bir başarıya daha imza attı. Şampiyonlar yetişmeye, madalyalar gelmeye devam edecek. Sporcularımızı tebrik ediyorum.  “ Dedi 

Başarılar kat kat artacaktır

Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü Antrenörü Ebu Bekir Yılmaz’da,  “Sporcularımız turnuvalara sıkı bir şekilde hazırlandılar. Kıyasıya mücadele edip, ilçemize yine madalyalarla döndüler. Elde edilen her başarı Hendek’imiz için bir gururdur. Bu başarılar kat kat artacaktır “ Dedi.

Hendek şampiyonlar yetiştirmeye devam edecek

Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Feyzullah Köstereli de sporcuları tebrik ederek “ Bu başarıların mimarı bizlere her zaman destek veren Hendek Belediye Başkanımız Ali İnci’dir. Kendisine teşekkür ediyorum. Her alanda başarılılar elde eden ilçemiz, sporda da Dünya’ya, Avrupa’ya ve Türkiye’ye adını duyurmuştur. Hendek şampiyonlar yetiştirmeye devam edecek, Sporcularımızla gurur duyuyoruz  “ Dedi.