Büyükşehir Engelsiz Hobi Kursları’nda yeni dönem eğitimleri başladı. Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris hayatı paylaşmaya hiçbir engelin bulunmadığını hatırlatarak, yeni eğitim döneminde tüm öğrencilere başarılar diledi.

Aileleri ile birlikte merkezin yolunu tutan öğrenciler, yeni eğitim yılında tekrardan okul ile buluşmanın heyecanını yaşadılar. Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris yaptığı konuşmada hayatı paylaşmaya hiçbir engelin bulunmadığını hatırlatarak, tüm öğrencilere yeni dönemde başarılar diledi.

Hayatı Paylaşmaya Engel Yok
Nurcan İris açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Her yıl olduğu gibi bu yılda Engelsiz Hobi Kurslarımızda eğitimlerimizi başlatıyoruz. Yaklaşık 50 öğrencimiz ile birlikte haftaiçi her gün burada olacağız. Biz her fırsatta hayatı paylaşmaya engel olmadığını ifade ediyoruz. Engellerin sevgiyle aşıldığını da çok iyi biliyoruz. Burada bir aile ortamımız var. Öğrenci kardeşlerimizde buraya çok istekli bir şekilde geliyorlar. İnşallah bu yılda onların heyecanı ile önemli işler yapacağız. Hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum.” Sosyal Gelişim Merkezi Engelsiz Hobi Kursları öğrencileri konuşmanın ardından sınıflarındaki yerlerini aldılar. Öğrenciler daha sonra sınıf arkadaşları ile de tanıştılar.