Düzenlenen ziyarete AK Parti İl Başkanı Recep UNCUOĞLU ve beraberindeki heyete Sakarya Ak Parti Tanıtım İl Başkanı Şengül ÖZTÜRK, Sakarya Ak Parti Tanıtım Sosyal İşler Başkanı Mehmet YILMAZDİŞ, yanı sıra il teşkilatından Ali İhsan GÜNEŞ , Erdal YILDIRIM katılırken. Hendek İlçe Teşkilatın dan Hendek Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gülşen Fatma DURSUN , Hendek Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Bilal DENİZ , Sakarya İl Genel Meclis Üyeleri M.Nedim ALKAN , Sakarya İl Genel Meclis Üyesi  Adem ÖZ, Alaattin Paşa KABA  ve yönetim kurulu üyeleri katılarak karşılamada bulunuldu.


Hendek Ak Parti İlçe Binasında düzenlenen ziyarette Sakarya Ak Parti İl Başkanı Recep UNCUOĞLU ve beraberindeki heyet ile söyleşi tarzında sohbetler edilerek çeşitli fikir alışverişlerinde bulunuldu.


Yapılan ziyaretten ötürü Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal SOFU, Recep UNCUOĞLU ilçe teşkilatına yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkürlerini dile getirdi.


Sakarya Ak Parti İl Başkanı Recep UNCUOĞLU Hendek İlçe Teşkilatı konusunda şunları söyledi “Hendek teşkilatı her zaman başarıları ile adından söz ettirmiştir.Uyum içerisinde Hendek teşkilatımız her zaman olduğu gibi başarılarını yeni yönetim ile birlikte sürdüreceklerine inanıyorum.İlçe Başkanımız Ali Kemal Sofu ve yönetim kurulu üyelerinin teşkilat bayrağını daha çok ileriye götüreceklerdir dedi.


Bir süre yapılan söyleşi sonrasında program sana erdiği öğrenildi.