CHP SAKARYA “SAHA ÇÖZÜM HAREKETİ”Nİ HAYATA GEÇİRİYOR “KENTİMİZİN VE ÜLKEMİZİN SORUNLARINI BİZ ÇÖZECEĞİZ!”

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Sakarya’da Saha Çözüm Hareketi uygulamasının hayata geçirileceğini, yaşanan tüm sorunları kurucu parti olarak kendilerinin karşılıklı danışarak çözeceklerini söyledi.

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş yaptığı açıklamada, tüm Dünya’yı etkisi altına alan pandeminin, hali hazırda yaşanan ekonomik krizin yanı sıra, yine AKP iktidarının yanlış kararlarıyla büyük bir buhrana dönüşmesine yol açtığını söyledi. Başkan Keleş toplumun her kesiminin de bu buhrandan derinden etkilendiğine dikkat çekerek, “Tüm Dünya’yı etkisi altına alan pandemi ülkemizde idarenin yanlış kararlarıyla derinleşen ekonomik krizin büyük bir buhrana dönüşmesine yol açtı. Toplumun her kesimi bu buhrandan derinden etkilendi. Hemşehrilerimiz bugün geldiğimiz noktada faturalarını dahi ödeyemez halde. Esnafımız ard arda kepenk kapatmakta. Biz de bu zor dönemde halkımızın yanında olmaya ve yarınlarına umut olmak için canla başla çalışmaya gayret ediyoruz” diyerek hayata geçireceklerini uygulamadan bahsetti. 

Sakarya’da Saha Çözüm Hareketi başlıyor...

CHP’li Keleş şunları söyledi:

“EKONOMİK BUNALIMDA HALKIMIZIN YANINDAYIZ”

“İlk defa pandemi döneminde Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat tarafından Beşiktaş’ta başlatılarak hayata geçirilen “Saha Çözüm Hareketi” ni Genel Merkezimizin yönlendirmeleriyle Sakarya’mızda uygulamaya karar verdik. Bu zor dönemde Sakarya Saha Çözüm Hareketi’ni başlatıyoruz. Derinleşen bu ekonomik bunalımda halkımızın yanında olacak, Sakarya’da çalmadık kapı, derdi dinlenmedik hemşehrimizi bırakmayacağız. Halkımızın sorunlarını sahaya inerek bizzat halkımızdan öğrenecek, Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanlığı olarak partimizin çözüm önerilerini halkımıza sunacağız.”

Sakarya’da Saha Çözüm Hareketi başlıyor...

İLK DURAK ADAPAZARI İLÇESİ OLACAK

“Adapazarı ilçemizden başlayacak olan Saha Çözüm Sakarya, tüm ilçe ve köylerimizde hane ve esnaf ziyaretleriyle halkımızın yanında olacak. Esnafıyla, işçisiyle, köylüsüyle, genciyle, kadın ve erkeğiyle tüm Sakarya halkıyla kol kola kentimizin sorunlarını konuşacak, yine halkımızdan gelen önerilerle sorunlara çözümler üreteceğiz. Katılımcı demokrasi anlayışı ile halkımızdan aldığımız görüşleri İl Başkanlığımız ve CHP Genel Merkezimizin politikaları ile çözüme kavuşturacak plan ve programlar hazırlayacak, bunu halkımıza sunarak, hemşerilerimizle birlikte kentimizin ve ülkemizin sorunlarına çözüm bulacağız.”

Sakarya’da Saha Çözüm Hareketi başlıyor...

“HALKIMIZA İKTİDAR PROJELERİMİZİ ANLATACAĞIZ”

“Parti örgütümüzden oluşan Saha Çözüm Ekibimiz, parti politikalarına hâkim, kentimizin sorunlarının farkında ve iletişim konusunda eğitim almış profesyonel partililerimizden oluşmaktadır. Çalışma boyunca ekibimiz, Adapazarı ilçemizden başlayarak, ilçe ve köylerimizde tüm hane ve işyerlerini ziyaret edip, hem bütün hemşehrilerimizi dinleyecek hem de Partimizin, yoksulluk, işsizlik ve ekonomik, siyasi krizden çıkış projelerini anlatıp Sakarya’da milletçe kalkınmanın, ülkeyi ve kentimizi birlikte her alanda yeniden büyük atılımlar içine sokmanın mücadelesini vereceğiz. Daha adil, daha eşit, daha özgür bir yönetimle çözülmeyecek hiçbir sorunumuz kalmayacaktır. Liyakatli kadrolarla, herkese eşit fırsatlarla yola çıkacağız.”

“CHP VARSA UMUT DA VAR”

“Sakarya’mızın doğası kadar zengin, farklılıkları kadar engin ve cesareti büyüklüğünde vatansever duygularla yola çıkıyoruz. Milletimizin yolu açık, geleceği parlak olsun. Sorunların çözüldüğü bir Sakarya ve Türkiye hedefiyle çalınmadık kapı, kulak verilmedik hemşerimiz bırakmamak üzere Sakarya’mızda sahaya çıkıyoruz. Sorun varsa çözüm de var. CHP varsa umut da var!”