Hacıeyüpoğlu’na Ziyaretler Sürüyor

Sakarya Milletvekili Engin Özkoç Sakarya Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Hacıeyüpoğlu, Özkoç’u Camili’de bulunan Sakarya Adliyesi’ndeki makamında ağırladı. Engin Özkoç, ziyaretini daha önce gerçekleştirmeyi çok istediğini ancak partisinin kendisini Malatya ve diğer illerdeki programlarda görevlendirmesi dolayısıyla ziyaretinin geciktiğini belirtti. Baro Başkanı Hacıeyüpoğlu, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. 

Hacıeyüpoğlu, bağımsız bir Adliye Sarayı ile alakalı olarak haklı isteklerinin tüm sivil toplum örgütleri ve yerel yönetimlerle paylaştığını, vekillerden de bu konuda destek beklediğini söyledi.

Özkoç, “Bizler Sakarya’nın milletvekilleriyiz. Sakarya’yı ilgilendiren önemli konularda bir parti ayrımı söz konusu olamaz. Nitekim Sakarya’yı ilgilendiren konularda diğer milletvekili arkadaşlarımızla görüşmeden herhangi bir harekette bulunmuyorum. Bağımsız bir Adliye Sarayı için diğer milletvekili arkadaşlarımızla birlikte yardıma hazırım” dedi.

Özkoç, Hacıeyüpoğlunun göreve seçilmesi dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Hacıeyüpoğlu, Özkoç’a teşekkür etti.