CHP PAMUKOVA’DAYDI
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Örgütü ve Milletvekili Engin Özkoç, Pamukova’da yeni şubesini açan Yerel Kültür Derneği’nin açılış törenine katılarak bir dizi ziyarette bulundu. 
Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, İl Başkanı Ecevit Keleş, İlçe Başkanı Nail Türkmengil ve çok sayıda partili, Pamukova’da düzenlenen programda Pamukovalılarla bir araya geldi. CHP’li heyetin ilk durağı, Roman kökenli vatandaşların düğünü oldu. Damat ve gelinle karşılıklı oynayıp ömrü boyu mutluluklar dileyen heyet, düğünün ardından Geyve’de yeni şubesini açan Yerel Kültür Derneği’nin açılış törenine katıldı. 
ÖZKOÇ; SAKARYA’DAN TÜRKİYE’YE YAYILAN KARDEŞLİK
CHP’li heyet, roman vatandaşların düğünün ardından Yerel Kültür Derneği’nin Geyve şubesinin açılış törenine katıldı. Derneğin açılış töreninde konuşan Milletvekili Engin Özkoç, ”Atalarımın Sakarya’ya nasıl geldiğini ve buranın yerli halkı olan manavların bizi şefkatle kucaklayıp yaralarımızı nasıl sardıklarını daha öncede anlatmıştım. Bugün de görüyorum ki; yaralarımızı saran, acılarımızı paylaşan, evlerini evlerimiz topraklarını topraklarımız yapan o kardeşlerimiz Sakarya’da yaşayan herkesi birlik ve beraberlik içinde tutabilmek için uğraşıyorlar. Onları yok etmeden, onların değerlerini birbiriyle kaynaştırarak, kendilerini değil önce onları öne çıkartarak, kültürlerini farkına vardırarak ne kadar değerli olduklarını hissettirerek, büyük bir tevazu ile görevlerini yerine getiriyorlar. Gerçekten ihtiyacımız olan birlik beraberliği, kardeşliği, bütünlüğü, ben demeden biz deme anlayışını Sakarya’da pekiştirdikleri için ülkemize ve dünyaya örnek olan davranışları için kendilerine şükran borçluyuz. Umut ediyorum ki bu anlayış, Sakarya’dan başlayarak tüm ülke birbirini kucaklar. Umut ediyorum ki biz barışı, sevgili mutlak kılarız. Umut ediyorum ki buna emek verenler evlatları torunları yıllar sonra onlardan bahsederken bugünkü güzelliği onlara borçluğu olduğumuzu minnetle yad ederler. Bu derneğinde aynı ve duygu ve düşüncelerle Sakarya’da yaşayan insanlarımıza hizmet edeceğine en ufak bir kuşkumuz yoktur.”sözlerini ifade etti. 
Açılış konuşmalarının ardından derneğin açılış kurdelesini Milletvekili Engin Özkoç, İl Başkanı Ecevit Keleş, İlçe Başkanı Nail Türkmengil ve Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser birlikte kestiler. Açılışın ardından derneği gezen heyete yöreye ait yemek ve tatlı ikramı yapıldı.

PAMUKOVA’DA ZİYARET TURU
CHP’liler, Yerel Kültür Derneği’nin açılışından sonra Pamukova’da esnaf ve dernekleri de ziyarette bulundu. Pamukovalı Tatangalar derneğini ziyaret eden heyet, kahve ve esnaflarla da buluşarak sorunlarını dinledi.