AK Parti Sakarya Kadın Kolları’nın her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği İlçe Başkanları Toplantısı bu ay Ramazan ayı münasebetiyle iftar programı ile birlikte Ormanpark’ta yapıldı. Toplantıya AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayşenur İSLAM, Ali İhsan YAVUZ ve AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı Teşkilatlanma Başkanı Mutlu IŞIKSU da katıldı.
 
Sakarya’nın 16 ilçesinden gelen İlçe Kadın Kolları Başkanlarıyla, hem yerel hem de genel siyasetle ilgili istişarede bulunan AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem ERDOĞAN ATABEK, ilçe teşkilatlanmaları ve yereldeki çalışmalarla ilgili her ilçenin raporlarını inceledi.

İçinde bulunduğumuz Ramazan ayı içersindeki teşkilatlanma ve yardım faaliyetlerine de değinen İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem ERDOĞAN ATABEK, ilçe başkanlarını özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.
 
Ayrıca toplantıya katılarak ilçe kadın kolları başkanları ile bir araya gelen AK Parti Sakarya Milletvekili Ayşenur İSLAM teşkilatlar arasındaki uyum ve özenli ilişkilerle, kadın kollarının çalışma düzenini yakından incelediğini dile getirdi.

İlçe başkanlarının sorularını yanıtlayan Ayşenur İSLAM, her ilçeyi kendi içinde değerlendirmek gerektiğinin altını çizdi. Sakarya’nın ilçeleriyle birlikte içinde bulunduğu mozaiğin kendisine değer kattığını söyledi.

 AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan YAVUZ ise, meclis çalışmaları ve son yasal düzenlemelerle ilgili bilgiler verdi.  İstatistiksel bilgiler ve çarpıcı sonuçlar ile ilçe kadın kolları başkanları ve il kadın kolları yöneticilerine geniş kapsamlı sunum yapan Ali İhsan YAVUZ  da ilçe başkanlarının sorularını yanıtlayarak toplantıdan ayrıldı.