AK Parti Geyve İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “AK Parti’nin ülkemize getirdiği hizmet odaklı siyaset anlayışını bir türlü anlayamayan, o eski, krizlerin, kaosların, belirsizliklerin ve insana değerin olmadığı siyaset dönemlerinden kalma, ümitlerini, hayallerini ve beklentilerini hala devam ettirmekten başka bir gayesi olmayan bir muhalefet zihniyetiyle karşı karşıyayız. Onların insan, hizmet ve çözüm odaklı bir siyaset anlayışının olmadığını artık milletimiz çok net görüyor” dedi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise, “Sanki hiçbir hizmet olmamış gibi eleştiriler de akla mantığa sığmayan eleştiriler oluyor. Muhalefetin memleketin gelişmesiyle, ilerlemesiyle ilgili fazla bir derdi yok. Onların gönül gözleri kapalı, hizmet aşkı yok” diye konuştu.

Geyve Danışma Meclisi
AK Parti Geyve İlçe Danışma Meclisi toplantısı gerçekleşti. Toplantıya Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, teşkilat mensupları ve Geyveliler katıldı. 

AK Parti çok güçlü bir aile
İlçe teşkilatının faaliyet sunumunun ardından konuşmasını yapan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, seçim beyannamelerinde yer alan çalışmaları bir bir hayata geçirdiklerini kaydederek, “Son 3,5 yıldır gece gündüz ilçemize güzel hizmetler kazandırmak için çalışıyoruz. Seçim beyannamemizde yer alan tüm çalışmaları bir bir yerine getirmek için uğraş veriyoruz. Bu bir ekip işi ve AK Parti çok güçlü bir ailedir. Tüm AK Parti Teşkilatı milletimize daha iyi nasıl hizmet edebilirim düşüncesi ile çalışıyor. Ben ilk göreve geldiğimde Geyve Belediyesi kamyonları yürümez haldeydi ve işçi maaşları dağıtılamıyordu. Birçok belediye başkanı arkadaşım da benzer yönetimleri devraldı ve hamdolsun yerel yönetimlerde AK Parti farkını gösterdik. Farklı ve yeni projeler üzerinde çalışıyoruz. Geyve’mizi baştan aşağı Avrupa standartlarına uygun halde yeniliyoruz” diye konuştu. 

Milletimizin feraseti açıktır
Vatandaşların her şeyi çok yakından takip ettiğini ve yakından gördüğünü belirterek konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Milletimizin feraseti açıktır her şeyi çok yakından görüyor ve takip ediyor. Onun için birilerini ilelebet muhalefete mahkûm ediyor. Biz bu belediyeleri teslim aldığımızda belediyelerin hiçbiri çalıştırdıkları işçilerin maaşlarını ödeyemiyorlardı. Sayın Belediye Başkanımız Aziz Duran Adapazarı Belediyesi’ni kazandığında işçilerin tam 13 maaş alacakları vardı. Bütün bunlar unutuldu. Çıta çok yükseldi” dedi.


Gönül gözleri kapalı, hizmet aşkı yok
CHP siyasetinde hizmet aşkı olmadığının altını çizerek konuşmasını sürdüren Başkan Zeki Toçoğlu, “Sanki hiçbir hizmet olmamış gibi eleştiriler de akla mantığa sığmayan eleştiriler oluyor. Muhalefetin memleketin gelişmesiyle, ilerlemesiyle fazla bir dertleri yok. Öyle olsaydı eğer erken seçim gündemde. Dünyanın hiçbir yerinde ana muhalefet partisi seçimden kaçar mı? Madem iyi çalışmıyoruz, yönetimi devralmak için seçim bir fırsat değil mi? Seçimi öne alalım? Siz de milletimizin önünde çıkın anlatın. Biz belediye başkanıyız. 6 ay daha görev yapma imkânımız varken biz bu fedakârlığı yapıyoruz. Biz hazırız, buyurun diyoruz. Siz niçin muhalefet yapıyorsunuz? Bu zihniyet, muhalefeti Sayın Başbakanımız ve Dışişleri Bakanımıza hakaret etmek zannediyor. Maalesef bu zihniyet kolay kolay değişmiyor. Onların gönül gözleri kapalı hizmet aşkı yok” şeklinde konuştu.
Standartları yükselten hizmetler
Başkan Toçoğlu standartları yükselten hizmetleri hayata geçirdiklerini kaydederek, “Daha evvel Geyve’de doğalgaz olacak denilseydi, herkes gülüp geçerdi. Doğalgaz hizmetleri ilçelerimizin standartları hizmet çıtasını yükselten hizmetlerdir. Hizmet konusunda herhangi bir sıkıntımız yok. Kimsenin de bizimle boy ölçüşeceğini düşünmüyoruz” dedi.

Hodri Meydan
Erken seçim konusuna da değinen Başkan Zeki Toçoğlu, “Seçimler erken de yapılsa, zamanında da yapılsa, geç de yapılsa, yarın da yapılsa biz hepimiz seçimlere hazırız. Herkese de bu anlamda hodri meydan diyoruz” diye konuştu.

Yeni yasa için endişelenmeyin
Yeni Büyükşehir Yasası ile ilgili düşüncelerini de paylaşan Başkan Zeki Toçoğlu, “Yeni yasa ile il sınırları Büyükşehir Belediyelerimizin sınırları haline geliyor. Önümüzdeki dönemde Geyve ilçemiz de Büyükşehir ilçesi olarak hizmet vermeyi sürdürecek. Kaynakların israf olmaması, yapılan büyük hizmetlerin tek elden yürütülmesi ve şehirde bir imar bütünlüğü olması için bu yasa çıkarılıyor. Bu yasa ile endişelenecek hiçbir şey yok. Bizim bir tek gayemiz var çok çalışarak vatandaşlarımızı hayırlı hizmetlerle buluşturmaktır” ifadelerini kullandı.

Hizmetlerden rahatsız olan muhalefet
Danışma Meclisi’nin son bölümünde konuşan AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu ise, “AK Parti’nin ülkemize getirdiği hizmet odaklı siyaset anlayışını bir türlü anlayamayan, o eski, krizlerin, kaosların, belirsizliklerin ve insana değerin olmadığı siyaset dönemlerinden kalma, ümitlerini hayallerini, beklentilerini hala devam ettirmekten başka bir gayesi olmayan bir muhalefet zihniyetiyle karşı karşıyayız. Bu hizmet anlayışını anlamamakla beraber bu anlayıştan son derece rahatsızlar ve panik halindeler. Her konuda ürettikleri muhalefet ne zihinlere ne de gönüllere hitap ediyor. Bu ülkede çakılan her çivinin daha iyi çakılmasına, yapılan her işin daha iyi yapılmasına zemin oluşturmuyor. Kuyruklu yalanların, fitnelerin, çarpıtmaların, zihinleri karıştırmak için ne gerekiyorsa onun kullanıldığı bir muhalefet anlayışı var. Türkiye’nin her yerinde adeta bir hastalık gibi bu partilerin teşkilatlarına yayılıyor. Muhalefet edecek argümanları yok. Sayın Başbakanımızın da dediği gibi mezarlıkta ıslık çalanlara benzer şekilde korkularından bu kadar gürültü çıkarıyorlar. Her fırsatta sarıldıkları cumhuriyet değerlerine ve demokrasiye öylesine ihanet ediyorlar ki o değerleri yeri geldiğinde öylesine ayaklar altına alıyorlar ki özgür iradeye her türlü hakarete başvurarak, yüce meclisi çalışamaz hale getirmek için, demokrasiyi aşındırmak için çalışmaktan geri kalmıyorlar. Onların insan odaklı, hizmet odaklı, çözüm odaklı bir siyaset anlayışının olmadığını artık milletimiz çok net görüyor” diye konuştu.