Hendek Atatürkcü Düşünce Derneği Hendek Ticaret Merkezi Konferans salonunda panel düzenledi.

Saat 13:00 te Başlaması beklenen Panel rötarlar Nedeniyle  13:30 da başladı.

Düzenlenen Panele, Hendek Chp İlçe Teşkilatı nın yanı sıra, Hendek Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Düzenlenecek Olan panel öncesinde Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli Hendek Ticaret Merkezi Konferans salonunda adeta kuş uçurtmadı, içeriye gelen katılımcılar teker teker üst aramasından geçirilerek içeriye alındığı panele konuşmacı olarak  İstanbul Baro Başkanı Doç.Dr. Av.Ümit Kocasakal damgasını vurdu.

Hendek Atatürkçü düşünce Derneği Başkanı Saliha Nal'ın konuşmalarıyla başlayan panel, Av. Selcuk Gedikli nin yönetimiyle başladı,  Konuşmacı olarak katılan İstanbul Baro Başkanı Doç.Dr. Av.Ümit Kocasakal ın konuşmalarıyla devam eden panel de bir çok konuya değinen Kocasakal, katılımcılardan zaman zaman alkış deryalarının kopmasına sebep oldu. 

Bir buçuk saat kadar süren panel sonrasında Hendek ADD Başkanı Saliha Nal Katılımlarından ve konuşmalarından ötürü İstanbul Baro Başkanı Doç.Dr. Av.Ümit Kocasakal'a teşekkür plakati takim ederek teşekkürlerini dile getirdi. 

Kocasakal ile hatıra fotoğrafları çekilmesinin ardından panel son buldu.