AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu başarılı geçen Danışma Meclisi toplantısının ardından ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Yeşilyurt Mahallesinde bir dizi ziyaretler geçekleştirdi.

Sofu ve beraberindeki Yönetim kurulu üyeleri Yeşilyurt mahallesinde Mahalle Muhtarları, Esnafları ziyaret ederek Muhtarların ve vatandaşların sıkıntı ve sorunlarını dinledi.

Yeşilyurt’ta Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu,Muhtarların kendisi için çok önemli olduğunu belirterek “ İlçemiz Mahalle ve Köy ziyaretlerimizde muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın sıkıntılarını ve sorunlarını dinleyerek,çözüm noktasında gayretlerimizi sürdürüyoruz.Muhtarlarımız ve vatandaşlarımız bizler için çok önemlidir.Vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmet etmek düsturu ile çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.Bizlere misafirperverlik gösteren Muhtarlarımıza ve Vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yeşilyurt ziyaretinde AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Yönetim  kurulu üyeleri Hendek Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Demiray’ın vefat eden akrabasının Cenaze namazına katılarak ailesine ve yakınlarına taziyelerini sundular.
Yeşilyurt Mahallesi ziyaretinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’ya çok teşekkür ettiklerini ifade ettiler.