KELEŞ:  “HENDEKLİ FINDIKÇI HAKETTİĞİNİ ALACAK”      
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ecevit Keleş,İl Başkan Yardımcıları Nazmi Seviç,Azize Çeroğlu, il yöneticileri Hakan Torun,Murat Çebi,Hendek İlçe Başkanı Selami Karakadı ve ilçe yöneticileriyle biraraya geldi.Beraber iftar yapan CHPliler iftar sonrasında Hendek merkezdeki esnafı ve kahveleri ziyaret ederek vatandaşın nabzını tuttu
  FINDIK BORSASI KARADENİZ’E KURULACAK
   
      CHP’liler ilçe ziyaretlerine tam gaz devam ediyorlar.Son olarak Serdivan’da esnaf ve kahve ziyareti yapan CHPliler’in bu seferki durağı Hendek oldu.Hendek ilçe merkezinde hemen hemen tüm kahveleri ve esnafı ziyaret eden CHP’li heyeti Hendekliler çok sıcak bir şekilde karşıladı.Ağırlıklı olarak çiftçilerin fındık fiyatları konusundaki şikayetlerini dinleyen CHP İl Başkanı Ecevit Keleş fındığın kg maliyetinin 6 TL’yi bulduğunu hatırlatarak, “İktidar milletvekili Hasan Ali Çelik Bey  köy köy gezip fındığın 3-5 ila 4.5 TL arasında alınacağını hiç sıkılmadan söylüyor.On yıldır ülkeyi tek başına yöneten bu zihniyet daha en az 4.5 TL diyemiyor. 3.5 ila 4.5 TL arasıymış! Arkadaş kg maliyeti 6 TL olan mahsule nasıl olur da devlet 3.5 TL’den ağız açar.Sizin hiç mi vicdanınız yok? Bu rakamlar devlet eliyle üreticiye sen açlıktan öl ne halin varsa gör demektir. Eğer Hendekli fındık üreticisi fındığına hakettiği fiyatı almak istiyorsa iktidara emeğin değerini bilen sosyal demokratları getirmeli. Dünyanın en büyük fındık üreticisi olacaksın, yüzde 80 dünya fındığı ülkende yetişecek sen fındık fiyatını Hamburg’daki elin Almanı’na bırakacaksın.Daha önce de defalarca ilan ettim buradan da tekrarlıyorum. CHP iktidarında ilk iş Dünya Fındık Borsası’nı Türkiye’ye üretimin yapıldığı Karadeniz’e taşımak olacak.Alın teriyle, emeğiyle kazanan, başı dik çiftçi için tüm Hendekliler’i yerel seçimler başta olmak üzere CHP’ye oy vermeye davet ediyorum”diye konuştu.
 
CHP İl Yönetimi ve Hendek İlçe Yönetimi beraber iftar ettikten sonra gece yarısına kadar esnaf ve kahveleri tek tek ziyaret edip vatandaşın sorunlarını ve önerilerini not aldılar.
 
Hendekliler CHPliler’i balkonlardan selamlerken partili kadınlar da özellikle çocuklarla yakından ilgilendi.
 
Hendekli çiftçilerin fındık isyanına hak veren CHP İl Başkanı Ecevit Keleş üreticilere Fındık Borsası’nı Türkiye’ye taşıyacaklarına ve fındık üreticisine mahsullerinin hakettiği kg fiyatını vereceklerine dair söz verdi.