"Ülkemize yerleştirilmek istenen Patriot füzeleri kirli ve tehlikeli bir oyunun parçasıdır. Bu Patriotlarla birlikte, Kahramanmaraş’a Alman askerleri, Adana’ya Hollanda askerleri,  Gaziantep’e ise Amerikan askerleri gelecek. 

Ülkemiz post modern bir şekilde işgal ediliyor. 10 bin civarında asker geliyor. Bu askerlerin ve patriotların masrafları Türkiye ye ödetiliyor.Kontrolü bizde olmayan bu füzelerle Türkiye, adım adım bir savaşın içine doğru sürükleniyor

Tarihi bir görev olarak uyarıyoruz; Patriotlar, Türkiye’yi korumak için değil, İslam ülkelerini birbiriyle savaştırmak için getiriliyor. Çünkü Nato barışın değil, küresel emperyalizmin silahlı gücüdür. Girdiği yere, kan ve zulümden başka hiçbir şey götürmemiştir. 

Halen ülkemizde 28 Nato üssünün bulunması, Malatya’ya füze kalkanı yerleştirilmesi, Hava Kuvvetlerimizin İzmir’deki NATO karargâhına bağlanması hep bu kirli ve tehlikeli planın parçasıdır.

Oysa bu aziz millet hiçbir zaman düşmanından medet ummamıştır. 
Korkakça yaşamaktansa, cesurca ölmeyi seçmiştir.

Tıpkı Çanakkale’de olduğu gibi 250 bin şehit vermiş, ama asla esaret ve dayatmaya boyun eğmemiştir.

Bizim  Amerika’nın kalkanına da, Nato’nun patriotuna da ihtiyacımız yoktur. 

Ne var ki; Ak Parti  iktidarının politikaları, milletimizin tarih boyunca ortaya koyduğu asalet ve kararlılıktan çok uzaktır.  Dün taşla, sapanla kovduklarımız, bugün kırmızı halılarla karşılanmaktadır. 

Bu kabul edilemez bir durumdur. 
Herkes bilmelidir ki; bu topraklar, NATO toprağı değil, İslam toprağıdır.  
Bu topraklarda, Rasmussen’lerin değil, Şehit Kamil’lerin, Seyyit Çavuşlarınve binlerce kefensiz yatan şehitlerin kanı vardır.

Yine herkes bilmelidir ki; bu topraklar sahipsiz değildir.

İşte bu gerekçelerle, Saadet Partisi olarak, Genel Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın öncülüğünde, Edirne’den Kars’a, Sinop’tan, Hatay’a tüm ülke sathında harekete geçiyoruz.

 “Biz Geliyoruz-Patriotlar Gelmesin” diyerek büyük bir karşı duruş hareketi başlatıyoruz.  

Hedefimiz; bu kirli ve sinsi oyunu bozmaktır!
Tarihimize ve ecdadımıza yakışır bir direnişi başlatmaktır!
Zulme, işgale, savaşa, sömürüye, kalkana, füzeye karşı onurlu bir duruş ortaya koymaktır. 

Bu tarihi direnişe tüm milletimizi davet ediyor, hepinize saygılar sunuyoruz.  "