Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal SOFU ve Gülşen Fatma DURSUN köy ziyaretlerine kar ve kötü hava koşullarının durmasının ardından devam ediyorlar.
Çarşamba günü Hendek  Hicriye Köyü , Hendek Muradiye Köyü ve Hendek Güldibi köylerini ziyaret eden başkanlar ve ekibi çok sıcak ortamlara karşılaştılar. Gitmiş oldukları Köylerin sorunlarını yerinde dinlemeye çalışan başkanlar köylüler ile muhabbet edip çay ve ikramlarından yediler.


Köyde yaşayan yoğun bir çoğunluğun Ak Parti nin köylere yönelik yaptığı hizmetler den çok memnun olduklarını ifade etiler. Bunun yanı sıra köylerde eğitimin taşımalı sistemle çocukların alınıp okula götürülmesi, öğle yemeğinin verilmesi,  geri getirilmesi hem çok büyük kolaylık olduğunu hem de köy den Hendek’e genç nüfusun göç etmesini engellediğini söylediler.


Bu sayede köylerin sadece yaşlıların yaşadığı yerler olmaktan çıktığını ifade ettiler. Aynı zamanda aile hekimliği ile doktorların çeşitli periyotlar ile ay bazında köylerde yapmış oldukları sağlık hizmetlerinden çok memnun olduklarını dile getirdiler.