Yoğun katılım
AK Parti Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek, İl Genel Meclis Üyeleri Adem Öz, Alattin Paşa Kaba, AK Parti Hendek eski İlçe Başkanı Şenay Sakal, Akyazı kadın kolları başkanı ve yönetimi, Erenler Kadın Kolları Başkanı ve yönetiminin katıldığı program büyük ilgi gösterdiği program Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşti.  

Yarışmaya 19 kişi katıldı

İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Dursun Gülşen, 19 kişinin katıldığı yarışmaya destek veren Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye katkılarından dolayı teşekkür etti.  Dursun, “Bir kadın düşledim, ismi ana” şiirini okuyarak tüm annelere armağan etti. AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’da tüm annelerin anneler gününü kutlayarak program da emeği geçenlere teşekkür etti.

İslam’da katıldı

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam’da tüm annelerin anneler gününü kutlayarak, kadın hakları ile ilgili kısa bir konuşma yaptı.  Yarışmada birinci Şeyma Güler, ikinci Demet Atagöz, üçüncü Muazzez Çalışkanoğlu oldu. Jüri Emine Birinci ve Nurgül Altıparmak’a ise mansiyon ödülünü önerdi.  Büyük ilginin olduğu programda şiirler okundu ve bir slayt gösterisi gerçekleştirildi.