"Milliyetci Hareket Partisi Hendek İlçe Teşkilatı İlçe Başkanı Av.M.Levent Bülbül 3 Mayıs  TÜRKÇÜLÜK Bayramı Kutlama Mesaj yayınladı.

Türk milliyetçiliği tarihinin mihenk taşlarından ve aziz milletimizin yiğit ve cefakâr evlatları Türk milliyetçileri için manası çok yüksek 3 Mayıs 1944’ün 68. yıldönümünü yaşamının mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz

Türkçülük, milletimizi bir arada tutan, devletimizi ilelebet daim kılacak ortak duygunun adıdır. Türkçülük, yeni kurulan Türkiye Cumhuriyeti devletinin kuruluş sürecinde vücut bulan kuvay-i milliye ruhunun tezahürü ve Türk milliyetçiliğinin adıdır. 3 Mayıs, Türk milliyetçilerinin gururla yâd ettikleri anlamlı günün adıdır. 3 Mayıs 1944, merhum Alparslan Türkeş Bey’in de aralarında bulunduğu inançlı bir grubun, Türk milliyetçiliğini bir fikir ve duygu olmaktan çıkarıp “hareket” haline getirdiği tarihtir.

Büyük Türk milletinin tarihine, kültürüne, devletine ve geleceğine sadık bireyleri için büyük önem taşıyan 3 Mayıs Türkçülük bayramı kutlu olsun.