Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Serdivan İlçe Başkanı Ahmet Kazıcıoğlu ve Hendek İlçe Başkanı Levent Bülbül öncülüğünde düzenlenen organizasyonla 450 kişilik partili Ankara'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. 

6 otobüs ve özel araçlarla Ankara'ya çıkarma yapan MHP'lileri Genel Başkan Devlet Bahçeli, Gün Sazak konferans salonunda kabul etti. 

Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Prof.Dr.Münir Kutluata ve Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın'da toplantıya katılırken, ilk konuşmayı Hendek İlçe Başkanı Levent Bülbül yaptı.

4 Kasım tarihinde yapılacak olan 10.Olağan Büyük Kurultay öncesinde desteklerini belirtmek için ziyarette bulunduklarını açıklayan Bülbül, "Belediye ve il genel meclis üyelerimiz, eski il başkanlarımız, yöneticilerimiz ve kadın kollarımız ile buradayız. Size Sakarya'nın selam ve desteğini, getirdik" dedi. 

Bülbül'e konuşması için teşekkür eden Genel Başkan Devlet Bahçeli ise, büyük kurultay hakkında bilgiler verdi.

Kurultay hazırlıklarının sürdüğünü belirten Bahçeli, " 10.büyük kurultayımızın coşkulu, heyecanlı ve katılımın yüksek olduğu bir şekilde gerçekleşmesini istiyoruz" dedi. 

Ülkede yaşanan gelişmelere de değinen Bahçeli, uzun bir süre partililere hitap etti.

Toplantının sona ermesinin ardından Bahçeli'ye Hendek İlçe Başkanı Bülbül ve Serdivan İlçe Başkanı Kazıcıoğlu tarafından Sakarya'nın yöresel ürünlerinin yer aldığı sepeti hediye etti.