AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, İl Genel Meclis Üyesi M.Nedim Alkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Çamlıca Belediye Başkanı Sinan Baylan’ı ziyaret etti.


AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Umre’den dönen Çamlıca Belediye Başkanı Sinan Baylan’ı makamında ziyaret etti.



AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’nun, Çamlıca Belediye Başkanı Sinan Baylan’ı ziyaretine İl Genel Meclis Üyesi M.Nedim Alkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.


Umre’den dönerek görevine başlayan Çamlıca Belediye Başkanı Sinan Baylan’a Allah Kabul etsin dileklerinde bulunan AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu “ Kutsal toprakları ziyaret eden Başkanımız Sinan Baylan ile bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduk, tüm belde, mahalle ve köylerimizle birlikte Hendek’imiz için çalışmalarımızı aralıksız devam ettireceğiz.’’ Dedi.



Çamlıca Belediye Başkanı Sinan Baylan “AK Parti ilçe başkanımız ve beraberindekilerin ziyaretinden dolayı mutlu olduk. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize ve beldemize daha güzel hizmetler vereceğimize inanıyorum. Kutsal topraklara gitmeyi Allah herkese nasip etsin.AK Parti İlçe Başkanımız Ali Kemal Sofu,İl Genel Meclis üyemiz M.Nedim Alkan ve Yönetim Kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.



AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve beraberindeki heyet Çamlıca Belediye Başkanını ziyaretin ardından Çamlıca Mahalle muhtarlarını, esnafını ve vatandaşları ziyaret etti. Esnaflarla bir süre sohbet eden Sofu, sıkıntı ve sorunlarını dinledi. Çamlıca Mahalle muhtarları ve Esnaf İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’nun ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür ettiklerini ifade ettiler.



Hendek AK Parti İlçe Teşkilatı