Kadınlar Hendek’te toplandı  Hendek’e ikinci sinema
 
AK Parti İl Kadın Kolları’nın her ay bir ilçede yapılan toplantılarının son durağı Hendek ilçesi oldu. AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları’nın misafiri olan ilçe başkanları Hendek’e hayran kaldılar. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin de katıldığı toplantıda bayanlar, Hendek Belediyesi tarafından yapılıp hizmete sunulan 3D sinema salonunda toplantı yaparak sinemanın ilk konuğu oldular. Günboyu Hendek'te olan bayanlar, hem toplantılarını yaptılar hem de gönüllerince bir gün geçirdiler.


HGM’nde buluştular



AK Parti Hendek Kadın Kolları’nın misafiri olan başkanlar Hendek Gençlik Merkezi’nde kahvaltıda bir araya geldiler. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek, Hendek Kadın Kolları Başkanı Fatma Gülşen Dursun, Hendek eski Kadın Kolları Başkanı Hatice Yaz ve diğer ilçe kadın kolları başkanlarının katıldığı toplantı Hendek Gençlik Merkezi’nde gerçekleşti.


“Projeleri tamamladık”


Kahvaltının ardından Hendek Belediyesi tarafından yapılan 3D sinema salonunu gezen bayanlara özel gösterim yapıldı. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, HGM hakkında bilgi verirken sinevizyon eşliğinde seçim beyannamesinde söz verdiği projeler hakkında bilgi verdi. Projelerinin büyük bir kısmının tamamlandığı küçük bir kısmının da şu anda yapım aşamasında olduğunu söyleyen Başkan İnci, sözlerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


“5 tane yıldızımız var”



1999 yılında ilk sloganlarının “Gelin, Hendek’i birlikte yönetelim”, 2004’te ise “Gelin Hendek’i birlikte yönetmeye devam edelim” olduğunu ifade eden Başkan İnci, 2009’da “Sen Hendek’sin, büyük düşün” diyerek katılımcı yönetimin ve Hendekle ilgili hedeflerinin büyüklüğüne dikkat çekti. İnci, “Şehircilik, Turizm, Eğitim, Tarım ve Sanayi” de bir numara olmayı hedeflediklerini de ifade etti.


Bayanlar memnun kaldı


Bayanlar, Başkan İnci’yi çalışmalarından dolayı tebrik ederek, örnek belediyecilik çalışmalarının kendileri tarafından çok iyi bilindiğini ancak yerinde görmenin de ayrı bir keyif olduğunu ifade ettiler.  Başkan İnci ve AK Parti Hendek Kolları Başkanı Fatma Gülşen Dursun, misafirlere çeşitli hediyeler verdiler. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı ve ilçe kadın kolları başkanları daha sonra aylık mutat toplantılarını gerçekleştirdiler.


Selman Dede’ye çıktılar


 Hanımlar gün boyu Hendek’te kalarak Hendek Gençlik Merkezi’nde bulunan bovling salonu, havuz, sauna, hamam ve kafeterya da vakit geçirdiler. Daha sonra Selman Dede Mesire Alanı’na geçerek burada bulunan Hayvanat Bahçesi’ni gezdiler. Başkan İnci burada da bayanlara eşlik ederek mesire alanı hakkında bilgi verdi ve burada bulunan alabalık tesisinde ağırladı.