9 mart Pazar günü Belediye sosyal tesisleri nde grup başkanvekili Muharrem İNCE,Sakarya milletvekili Engin Özkoç,Büyükşehir belediye başkan adayı Ecevit KELEŞ’İN katılımlarıyla aday tanıtım toplantısı düzenlendi.Konuşmacılar bir demokrasi şölenine dönüşen coşkulu bir kalabalığa hitap ettiler.

Belediye Başkan adayı A.Selami KARAKADI önce mevcut başkan Ali İNCİ’yi kişisel çıkarını ön planda tutan verimsiz ve gösteriş yatırımlarıyla belediyeyi borç batağına sürüklediğini anlattı.Muhalefete değil Belediye Başkanlığına talibim dedi.Siyaseti zenginleşme aracı değil,hizmet aracı olarak görüyoruz.Haramda gözüm yok,tek amacımız var Hendek’e hizmet etmek.Ben artık göreve hazırım,31 martta Hendek Belediyesinin balkonunda sizleri bekliyorum “dedi.

CHP’nin MHP’yi destekleyecek söylemlerine;bu çirkin bir siyaset.”Hiç çok olan az olanı destekler mi? MHP’lilere sesleniyorum bizleri desteklesinler de bu yalan ve talan siyasetine son verelim.Haramzadelerin iktidarını bitirelim” dedi.

CHP konuşmasını salon coşkuyla alkışladı” Bunlar o kadar Müslüman ki, yatak odalarında para sayma makinaları saklıyorlar. Böylece elleri harama bulaşmıyor diye AKP’nin hırsızlığı ve vurgunculuğunu esprilerle halka anlattı. CHP Hendek İlçe teşkilatı Hendek halkına yoğun katılımları için teşekkürlerini ilettiler.