Hendek'te Önceki günlerde yaşanan yaşam dramına Hendek Ak Parti Kadınlar kolu başkanı Gülşen Fatma DURSUN ve kadın kolları üyeleri ile bilirlikte dur dediler. 

Mahalle temsilcisi tarafın dan durumu öğrenilen ve çözüm üretilmesi konusunda oldukça hassas davranılan yaşlı teyze hendek huzur evi ile yapılan görüşme sonrasında huzur evine yerleştirilerek , kış gününde yaşam koşulları iyileştirildi. 

Hendek Ak Parti Kadınlar kolu başkanı Gülşen Fatma DURSUN, konuyla ilgili şu şekilde açıklamada bulundu ; “Yaşlı teyzemizin durumu mahalle temsilcimiz tarafından bize iletildi ve hemen harekete geçtik.  Yaşlı teyzemizi ziyaret ederek durumu inceleme fırsatımız oldu.  İki çocuğu olduğunu öğrendik. Kendisinin bir oğlan bir kız çocuğu olduğunu, kızının 2 yıl kadar önce vefat ettiğini, oğlunuzda adına  maaşına istinaden kredi çektiğini bu nedenle maaşının büyük kısmının kredi dolayısıyla kesildiğini öğrendik.  Oğlunun uzun zamandır kendisini arayıp sormadığından şikayet eden yaşlı teyzemizi ilçemizde Hendek belediyesi tarafından yaptırılarak  bakanlığa devri gerçekleştirilen huzurevi yetkilileri ile görüşerek buraya yatırdık.  Böylece hem arkadaşları hem de sıcak ve yarınından endişe edilmeyen  bir yuvaya kavuştu.  Yaşlı teyzemizin ayakta durmakta güçlük çektiği, yemeğini pişiremediği göz önünde bulundurulduğunda  yaşlı teyzemize sağlanan imkânların  kıymeti kendiliğinden ortaya çıkar” belirtti