Hendek Ak Parti İlçe Teşkilatı Olağan kurul sonrasında göreve gelen Yeni İlçe Başkanı Ali Kemal SOFU bu gün 11:00 sularında ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kurum ve kuruluşlarına bir dizi ziyarette bulundu. 


Yapılan Ziyaretlerin ilk ayağı Hendek İlçe Ziraat Odası başkanı Hayri DURAN oldu. Düzenlenen ziyarete Başkan Ali Kemal SOFU nun yanı sıra Hendek Ak Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulunda yer alan yönetim kurulu üyeleri de katıldı. 


Ziyarette Hendek İlçe Ziraat Odası başkanı Hayri DURAN dan ilçede Ziraat Odası nın yürütülmekte olduğu çalışmalar hakkında bilgiler alan SOFU, Ak Partinin Türkiye gündeminde yapılan düzenlemeler ve yenilikler hakkında bilgileri paylaştı.

Hendek İlçe Ziraat Odasına yapılan ziyarette sunulan ikramlar sonrasında ziyaretlere devam eden Ak parti İlçe Başkanı Ali Kemal SOFU ve yönetim kurulu nun ikinci durağı Hendek Esnaf  ve Sanatkarlar odası başkanlığı oldu. 
Burada Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet DEMİREL ve oldu, Burada ilçenin çeşitli sorunlarına değinen Esnaf Odası başkanı DEMİREL bankalar konusunda esnafa verilen kredilerin yüksek olması konusundaki sıkıntıları yaşandığını bunun yanı sıra milli eğitim müdürlüğünün esnaflık sanatının desteklenmediğine değine Başkan DEMİREL çeşitli sorunları dile getirdi.

Aynı Binada bulunan diğer Dernekleri de ihmal etmeyen Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal SOFU ardından Hendek Berberler ve Kuaförler Derneği başkanı Vahdettin ÇİLEK ve yönetim kuruluna ziyarette bulundu. 

Hendek Berberler ve Kuaförler Derneği ziyaretinin ardından Hendek Şoförler Derneği Başkanı Cemil VARLICA yı makamında ziyaret eden Başkan SOFU derneklerin yürütmekte olduğu çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Yapılan Ziyaretler ardından Hendek Ak Parti İlçe Teşkilatı ve Başkan SOFU nun 4. durağı Hendek Muhtarlar derneği oldu. Düzenlenen Genel Kurul Sonrasında göreve yeni den seçilen Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin BAYLAN’ı kutlayan Başkan SOFU, Hendek de seçilmiş köy muhtarları ve Mahalle muhtarları ile sohbetler etti , muhtarları dinledi. 

Başkan BAYLAN Muhtarların yaşamış oldukları sıkıntıların başında oldukça düşük olan Muhtar Maaşlarını konusuna değindi. 

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı BAYLAN düzenlenen ziyaretten ötürü çok memnun olduklarını dile getirdi.


 
Başkan SOFU ilçede faaliyet gösteren toplum kuruluşlarına yapmış oldukları ziyaretlerini sürdüreceklerini belirtmesi nin ardından ziyaretler son buldu.