AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı yoğun katılımla gerçekleşti.

Hendek Belediyesi Rasim Paşa Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli,  Hendek Belediye Başkanı Ali İnci,  AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, İl Genel Meclis Üyeleri, Hendek Teşkilatı Yönetim Kurulu, Kadın Kolları yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı, yönetimi, köy ve mahalle muhtarları ve partililer ile vatandaşlar katıldı.

Programda bir konuşma yapan AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu “ Rabbimin hepimizi ve tüm Müslüman alemini savaşsız, zulümlerin, acıların, gözyaşlarının olmadığı  daha nice bayramlara eriştirmesini istiyorum “ Diyerek, tüm İslam aleminin bayramını kutladı.

Kadın Kolları Başkanı Fatma Gülşen Dursun’un Umre’de olması nedeniyle yerine vekaleten, Emine Tosun, teşkilatın bayramını kutladı. Gençlik Kolları Başkanı Bilal Deniz de söz alarak, teşkilatın bayramını kutladı.  İl Genel Meclis Üyeleri adına söz alan Adem Öz  de “Birlik içerisinde çalışmalarımızı devam ettirmeliyiz. Herkesin Bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ali İnci “İlçemizde bir kesimin değil herkesin bayram yapmış olması ve bu hassasiyeti göstermiş olduğumuzu ifade ediyorum. Kadın kollarımıza teşekkür ediyorum. Çok güzel tespitler yaptılar.Birlikte ilçemizin her bölgesinde insanlarımıza ulaştık.Sadece Ramazan ayı değil tüm yıl boyunca devam eden bir çalışmadır. İlçemizde yaptığımız çalışmalarda hepimizin mutlu olması lazım. Bir işsizin olduğu yerde onun işsizliğini ortadan kaldırmamız bizim boynumuzun borcudur.Özellikle Ramazan süresince İftarlar verdik. Şehit ailelerimizi bir araya getirmenin yanı sıra, hem teşkilat hem de belediye olarak sosyal tesislerimizde bir ay boyunca iftar verdik.Bu güzel günde Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Milletvekili Şaban Dişli “ “Birlik ve beraberliklerimiz eksik olmasın. Sadece yoksul, ihtiyacı olanlara ulaşmıyoruz. Aile ve Sosyal politikalar bakanlığı kurduk. Ülkemizin her yerinde vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Zengin olan vatandaşlarımız hayırlarını da bu yöne kanalize etmeye başladılar. Başbakanımız bu konuda büyük öz veri gösterdi. Her alanda olduğu gibi bu hayırlar sayesinde bütün teşkilatımız ve kadın kollarımız ülkemizin her yerinde ihtiyacı olana ulaşmaya çalıştık. Müthiş bir yardımlaşma var. Hem ihtiyacı olana ulaşmış olduk, hem de zayi olmadan ihtiyacı olanın ihtiyacı olduğu kadar dağıtılmış oldu. Tüm İslam Aleminin ve halkımızın bayramını kutluyor hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” Dedi.

Konuşmaların ardından bayramlaşmaya geçildi.