AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Yaz ve yönetimi, Pazar günü yapılacak olan AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi öncesi, kahvaltıda bir araya geldi.

Bayraktepe’de düzenledikleri toplantıya Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal, Kadın Kolları Başkanı Hatice Yaz ve yönetimi katıldı.

Hendek’in gelişiminde hanımların emekleri büyük

Toplantıda bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, hanımların Hendek’in gelişiminde büyük emekleri olduğunu belirterek “ Hendek’te göreve geldiğimiz günden bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetlerde sizlerin büyük katkıları vardır. Toplumun her kesiminde, yaşlısından, engellisine, hastasına, ihtiyaç sahiplerine olsun herkesin yanında oldunuz. İnsanların mutlu ve huzurlu yaşamasında sizlerin de gayretleri çoktur. Hepinize teşekkür ediyorum “ Dedi.  

Çalışmaya devam

AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Yaz da bir konuşma yaparak “ Sizlerle birlikte uzun yol katettik. 2002 Yılından bugüne kadar acısıyla tatlısıyla birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık. Sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman yaşlısı, hastası, engellisi, cenazesi, düğünü, sevinci ve acısı olan herkesin kapısını çaldık, yanında olduk. Sizler çalışmalarımız sürece ailelerinizden, çocuklarınızdan vaktinizden fedakarlık edip gece gündüz çalıştınız. Bundan sonraki dönemde de yine yeni gelecek olan arkadaşlarımız ile canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum “ Dedi.  

Kongreye davet

AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Yaz, 9 Ekim Pazar günü SAAT 14.00 da, Hendek Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu Kompleksi Düğün Salonu’nda yapılacak olan, AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi’ne herkesi davet etti.