Yapılan 4. Olağan Kongre sonrasında Hendek Akparti İlçe Başkanı seçilen Ali Kemal SOFU kendisine yapılan ziyaretlerin ardın dan kamu kurum ve kuruluşlarına bir dizi ziyarette bulundu.


Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal SOFU Cuma günü saat 13:00 de Hendek İlçe Kaymakamı Mustafa AYHAN’ı makamında ziyaret ederek başladı, Yapılan ziyarete  İl Genel Meclis üyeleri M. Nedim ALKAN, Adem ÖZ, Hendek Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gülşen Fatma DURSUN,  Hendek Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Bilal DENİZ yanı sıra yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

İlçe Kaymakamı Mustafa YAHAN düzenlenen ziyaretten memnuniyetini dile getirirken , hendek ilçesi nin genel durum ve önemi konusunda her geçen gün geliştiğini bu gelişmeler ışığında hep beraber hizmet etmek istediklerini belirtirken, Göreve Başlayan Yeni İlçe Başkanını kutlayarak, hayırlı olsun dileklerini ifade etti.

Yeni Başkan “Hedeflerimiz her zaman ki gibi büyük ve her geçen gün gelişen ilçemizi teslim aldığımız bayrakla birlikte daha yukarılara taşımak için çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz”dedi

Hendek İlçe Kaymakamlığının ziyaretinin ardından Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal SOFU ve beraberindeki heyet Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Akın KAYA’yı makamında ziyaret  etti.