AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ilçede faaliyet gösteren Daıkın,Balsu ve AK PA Aleminyum fabrikalarını ziyaret etti. 

AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu,Başkan Yardımcıları Cemil İşnel ve Hamit İsmailoğlu ile birlikte Hendek'te faaliyet gösteren DAIKIN Müdürü S.Mete Balkiz,Balsu Fabrikası Müdürü Cafer Kaymaz ve AKPA Aleminyum fabrikası Yönetim Kurulu üyesi Cemil Çalışkanı ziyaret ettiler.

Fabrika Müdürlerini ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu " Hendeğimiz için çok önemli olması açısından Fabrikalarımızı ziyaret ederek kendileri ile fikir alışverişinde bulunduk.Üretimleri ve faaliyetleri hakkında bilgiler aldık.İlçemizde gençlerimize ve vatandaşlarımıza iş imkanının yanı sıra ülkemiz ekonomisine büyük katkı sağladıkları için teşekkür ediyorum.

Hendek DAIKIN, 
Hendek BALSU ve Hendek AKPA Aleminyum Fabrika Müdürleri üretim ve faaliyetler hakkında bilgiler vermesinin ardından Hendek AK Parti İlçe Başkan Ali Kemal Sofu ve Başkan Yardımcılarına ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerine çok teşekkür ettiler. Ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Başkan Yardımcıları ,Fabrika Müdürleri ile sohbet ederek bilgiler aldılar.